Sunt și metode mai simple de a câștiga bani online pentru care nu necesită să ai cunoștiițe. Acestea sunt câteva aplicații. Din acestea câteva vă spun doar 3 care merită.

# 1 WowApp

V-am mai vorbit și în trecut despre WowApp. Această aplicație merită menționată din nou deoarece este foarte interesantă. Este ceva diferit față de ce avem în momentul actual pe App Store sau Google Play în materie de aplicații de comunicare.

Utilizând această aplicație câștigi puncte Wow pe care le poți transforma în bani. Principalele moduri prin care poți câștiga cu această aplicație sunt:

  • citind știrile
  • jucând jocuri
  • activând-o pe ecranul de blocare (doar pentru Android)

Însă mai bine intră tu aici și înscrie-te.

#2 MOBROG

Este o aplicație de tip sondaje de opinie. Cu această aplicație poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Fă-ți cont aici, descarcă aplicația și începe să completezi sondaje de opinie de fiecare dată când ești invitat.

Primești notificări când sunt sondaje noi direct pe icone-ul aplicației.

#3 Daedalus Online

La fel ca anterioara este tot o aplicație prin care poți câștiga bani răspunzând la sondaje. Trebuie să răspunzi cât mai spontan și să fii odihnit de fiecare dată când folosești aceste aplicații pentru a-ți putea aduce aminte ceea ce te întreabă acolo. Pe Daedalus Online înscrie-te aici.

Folosește toate aceste trei aplicații și începe să câștigi bănuți.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank