Coinbase este una dintre platformele de trading de criptomonede cele mai sigure și cunoscute. Mai ales în afară. Personal am luat contact cu această platformă aproximativ acum doi ani în urmă când aveam nevoie de un portofel de criptomonede digital în care să pot ține ceea ce aveam la momentul respectiv. Da, Coinbase au și portofel.

Ca să fac un pic de introducere aș spune că criptomonedele sunt una dintre cele mai viabile forme de investiție și cred că merită să investești într-un așa produs, pentru că până la urmă sunt un produs digital. Sper să nu vorbesc prostii și să am dreptate. Oricum, sunt o valută digitală, gata oricând de schimb sau de a fi cumpărate sau vândute. Așa că valutiștii, sau așa-zișii valutiști au acum mijloace digitale și legale pentru a-și exersa profesia.

Criptomonedele nu sunt pentru oricine aș mai vrea să adaug, ci doar pentru cei care le înțeleg, măcar un pic. De ce spun asta? Pentru că dacă tu îți cumperi un Bitcoin, să zicem, deși este foarte scump dacă este să ne raportăm la salariul unui român, în momentul în care scade foarte mult ești tentat să-l vinzi, pentru că vei crede că își pierde valoarea. Și atunci decât să pierzi tot, încerci să salvezi cât se mai poate. Or nu așa stau lucrurile pe piața de cripto.

Hai așadar să vedem cam cum poți câștiga cu Coinbase, pentru că despre asta este vorba în acest articol. Există trei metode:

#1 Investește cel puțin 100 EUR în cripto

În primul rând poți cumpăra criptomonede. Valoarea acestora va crește și astfel, peste un timp, apoi le poți transforma în bani cu care să-ți cumperi un bun material pe care nu ți-l permiteai înainte. Aceasta este metoda primară. Dacă vrei să cumperi criptomonede, fie că sunt Bitcoin sau altceva, fă-ți cont AICI PE ACEST LINK ROȘU PE COINBASE și cumpără de cel puțin 100 EUR și vei primi gratuit 10 EUR în Bitcoin (ca bonus).

Este foarte profitabil să investești în cripto. Deși sunt considerate o valută volatilă, criptomonedele sunt soluția perfectă de a prezerva banii tăi.

#2 Completează chestionare despre criptomonede

Poți completa acolo pe site, după vei fi făcut cont pe Coinbase, chestionare despre criptomonede, chestionare care nu sunt deloc greu de completat. Nu trebuie să faci altceva decât să bifezi răspunsul corect. În cazul în care ai greșit poți relua de nenumărate ori. Chestionarele nu au decât 4 variante de răspuns. Personal am câștigat cripto astfel.

Ești plătit în criptomoneda despre care ai răspuns la întrebări. Aceasta o poți transforma în EUR și să-i retragi, sau, o poți transforma în altă criptomonedă. Este foarte simplu. Dacă nu ți-ai făcut cont până acum pe Coinbase, este indicat să-ți faci. Este cea mai sigură platformă.

#3 Recomandă Coinbase și altora

Fie că ai o pagină de Facebook, foarte vizitată, sau vreun cont de socializare foarte cunoscut, poți recomanda Coinbase și altor persoane, rude sau prieteni. De fiecare dată când aceștia își alimentează contul de Coinbase cu criptomonede în valoare de cel puți 100 EUR, vei primi și tu și cel care alimentează, 10 EUR în Bitcoin. Acești bitcoini îi poți transforma în altă criptomonedă, îi poți păstra așa, sau îi poți retrage.

Așa că nu mai sta pe gânduri și fă-ți cont chiar acum după ce ai citit acest articol AICI, este total gratuit, și foarte profitabil.

Iată mai jos doar câteva printscreen-uri cu o parte din ce am câștigat eu în criptomonede:

blank

 

blank

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank