Am tot vorbit și vorbit și răsvorbit despre asta, despre cum să câștigi criptomonede gratuit. Și mai ales despre metoda Coinbase prin Learn and earn – o oportunitate pe care o oferă ei (platforma Coinbase) de a câștiga criptomonede.

Este foarte simplu și câțiva m-au ascultat și au câștigat. Este mult mai simplu pe Coinbase pentru că nu trebuie să minezi cu vreo aplicație. Adică nu este ceva de genul câștigi 7 cenți pe lună, cu aplicația de pe telefon, într-o criptomonedă a cărei valoare aștepți poate să crească sau poate să scadă.

Cu Coinbase câștigi direct criptomonede în valoare de 3 EUR, 6 EUR, 9 EUR sau cât mai e. Apoi poți converti acele cripto în alte cripto mai populare, de exemplu Ethereum, Bitcoin, Litecoin și așa mai departe. Sau pur și simplu îi poți converti în EUR și retrage în contul tău bancar.

Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți faci cont pe Coinbase dacă nu ai deja. Îți poți face AICI pe acest link cu roșu. Apoi poți să intri AICI pe acest link și să începi să câștigi. Cum câștigi? Simplu. Răspunzând la niște întrebări despre criptomoneda despre care ești întrebat. Întrebările sunt de tip grilă. Șunt patru răspunsuri posibile și în cazul în care greșești vreunul poți reveni asupra lui în mod nelimitat.

Au mai apărut chestionare noi despre criptomonede noi, și tot timpul apar. Așa că mereu este o oportunitate de a face bani.

Te sfătuiesc de-asemenea să cumperi cripto în valoare de cel puțin 100 de EUR prin acest link. Vei primi Bitcoin în valoare de 10 EUR gratuit atunci când cumperi de minim 100 EUR. Și asta pentru că criptomonedele sunt viitorul. Privește-o te rog ca pe o investiție care merită. Și a cărei valoare în timp va crește. Gândește-te doar la cei care și-au vândut Bitcoinul care valora 100 EUR acum câțiva ani în urmă! Acum prețul lui a explodat. Chiar dacă nu mai e cât a fost, totuși rămâne destul de mare față de cât valora acum mai mulți ani în urmă. Chestia este să ai răbdare. Să-i pui acolo și să uiți de ei. În timp le crește valoarea.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank