Valoarea criptomonedelor a început să crească treptat din nou. Poți câștiga criptomonede gratuit înscriindu-te gratuit AICI pe Coinbase. Tot ceea ce ai de făcut este pur și simplu să bifezi niște răspunsuri la niște întrebări despre criptomonede. În cazul în care nu știi răspunsurile poți relua.

Nu este greu deloc și sunt amici care au câștigat peste 300 de RON în doar o oră. Eu zic că merită mai ales acum când au introdus criptomonede noi și poți câștiga mai mult. Nu trebuie decât să te înscrii AICI și după aceea mergi la pagina earn. Acolo vei găsi posibilități de a câștiga cripto, pe care le poți tranforma în bani și să-i retragi pe card sau pe care le poți păstra așa cum sunt.

Cum am spus, nu este greu deloc și cred că am exagerat când am spus că durează o oră să câștigi această sumă de peste 3000 de lei. Poate nici măcar 30 minute nu durează.

Înscrierea pe site-ul Coinbase este gratuită, nu te costă nimic. Poți eventual investii în cripto care la un moment dat oricum or să crească. Investește minim 100 de EUR și vei vedea că ai numai de câștigat în timp. Se estimează că valoare criptomonedelor va crește trepta peste o anumită perioadă de timp la fel cum a crescut în trecutul relativ recent Bitecoinu-ul. Așa că în afară de cei 300 sau 400 de lei pe care îi câștigi completând Quiz-urile acelea, recomand să investești cel puțin o sută de EUR.

Nu ai ce pierde, criptomonedele vor rămânea oricum în contul tău de Coinbase. În afară de asta te vei putea bucura de o sumă frumușică peste o anumită perioadă de timp la fel cum s-au bucurat cei care au cumpărat sau câștigat un Bitecoin a cărui preț avea să explodeze mai târziu.

Fă-ți cont de Coinbase AICI! Câștigă și tu și investește măcar 100 EUR în criptomoneda preferată sau în mai multe criptomonede la alegere!