…poți face asta și pe profilul tău sau pagina ta de Facebook, dacă ai mulți fani sau prieteni. Există nenumărate site-uri sau aplicații pe care recomandându-le altora tu poți câștiga bani, dacă acele persoane se înscriu pe ele. Cu unele procedez la fel pe acest site. Adică, eu recomand, și câștig un mică sumă pentru fiecare care s-a înscris.

La fel cel care s-a înscris poate promova la rândul său pe site-ul său sau pe Facebook link-ul personalizat și să câștige și el un mic comision pentru cel înscris care la rându-i, și tot așa…

Am amânat să spun treaba aceasta deoarece majoritatea și-au dat singur seama de cum stă treaba. Îmi consider cititorii destul de inteligenți încât să știe cum stă treaba. Poți profita de asta și să recomanzi și tu dacă te-ai înscris deja pe unul dintre site-uri sau pe mai multe. Poți face asta chiar pe Facebook, cu siguranță funcționează.

Poți promova link-urile de la Marketagent pe care te poți înscrie AICI, TGM Panel pe care te poți înscrie AICI sau Mobrog pe care te poți înscrie aici. Toate acestea au program de recompensă. Poți promova link-urile pe grupuri de Facebook de anunțuri care au zeci de mii de vizualizări și atunci vor ieși și ceva bănuți.

Depinde și cât de mult te implici. În cazul în care promovezi intens acele link-uri vei avea câștiguri mai mari. De obicei câștigurile ți le poți retrage într-un cont de PayPal și sunt în EUR sau dolari.

Firește, poți câștiga bani chiar utilizând acele site-uri și chiar este indicat să o faci pentru a vedea tot timpul cum stă treaba și ce promovezi, pentru a fi în cunoștință de cauză. Trebuie să cunoști ce promovezi.

Poți câștiga sume frumușele promovând tot felul de site-uri care oferă programe de afiliere și care oferă recompensă la înscriere și celui care se înscrie nu doar ție. În afară de asta primești și tu o mică sumă la fiecare înscriere, care la mai multe înscrieri se face o sumă care contează în portofelul tău.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank