Am făcut acest gen de investiții cu sume minime pentru a testa și am ieșit pe profit. Platforma Mintos chiar dă randament. Randamentul era undeva de 8% pe o perioadă de 6 luni.

Merită să faci acest gen de investiții doar când ai ceva sume mai consistente pentru a merita efortul. Nu este scam, chiar se câștigă, însă trebuie să fii atent să optezi pentru opțiunea fără riscuri, chiar dacă câștigurile sunt mai mici, gen 12%.

Platforma Mintos se alimentează cu un cont de Wise, după ce acesta a fost în prealabil alimentat cu cardul tău. Pentru a putea merita efortul și atenția pe care o acorzi investițiilor ar fi bine să investești o sumă măricică. Să nu uităm că 12% profit pe an cât oferă platforma pentru investiții fără riscuri este totuși un procent frumos.

Nicio bancă nu va oferi atât. O sumă de 1000 de EUR va aduce un profit de 120 de EUR. Este o sumă pe care nu o va oferi nimeni unei persoane care își ține banii la saltea. Înmulțind aceste „felii” de 1000 de EUR cu 10, rezultă 1200 EUR anual la un randament de 12 procente, ceea ce este o sumă frumoasă dacă este să ții cont că nimeni nu-ți va da anual 1200 EUR gratuit.

Poți încerca cum am încercat și eu însumi și alte persoane care au scos bani din platforma aceasta. Fii atent să alegi doar acel tip de investiți fără riscuri de pe site. Acest lucru înseamnă că nu vei pierde suma pe care ai introdus-o. În cazul în care vrei să încerci Mintos îți poți face cont AICI. Ceea ce trebuie să faci tu este să-ți faci un cont de Wise (îl poți face AICI) Și să începi să alimentezi contul. Setezi apoi suma pe care vrei să o depui. După ce ai depus-o bifezi în ce vrei să investești.  Apoi nu-ți rămâne decât să verifici după o perioadă mai lungă ce sumă ai câștigat.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank