Adevărul este că a câștiga bani online necesită muncă mai ales la început. Nu se poate să câștigi bani fără muncă de niciun fel. Munca la calculator poate fi considerată una ușoară, și din multe aspecte este. Însă ce faci dacă te confrunți cu un client care vrea de la tine să-i programezi o alicație care să întreacă Facebook ca număr de utilizatori?

Refuzi, bineînțeles, sub diverse pretexte. Sunt și astfel de cazuri. Cea mai ușoară metodă de a câștiga bani online este completarea de sondaje de opinie. Se pot câțtiga sume frumușele, însă nu îndeajuns cât să poți trăi, doar o completare de venituri.

Pentru a putea într-adevăr să câștigi bani online trebuie fie să-ți deschizi un blog, așa cum eu am făcut, și să-l crești. În timp se poate, însă cu dedicație și muncă susținută. Apoi oportunități vor apărea. Fie vei fi contactat pentru a scrie vreun articol, fie vei primi oferte de colaborare sau poți folosi chiar Google Adsense.

O altă metodă care exclude bloggingul poate fi freelancingul. Treaba este, fie că este vorba de blogging, fie de freelancing, că durează până ai ceva clienți care să-ți dea bănuți contra ceea ce tu prestezi. La freelancing durează vreo șase luni până te ridici. Uneori poate fi și mai repede. Eu am prins un client după vreo două săptămâni. Un job mic, cei drept.

Așa că oportunități sunt pentru a munci online, în multe domenii.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank