PayPal este un procesator de plăți online diferit de un card sau un cont bancar. Cu PayPal poți plăti fără a avea nevoie de detaliile bancare. De asemeni banii din PayPal îi poți retrage pe un card bancar, iar în cele din urmă de pe card, să-i retragi de la bancomat.

PayPal are o opțiune care permite afișarea unui link sau unui buton prin care oricine are cont de PayPal poate să-ți doneze bani, cu doar câteva clik-uri.

Poți câștiga bani din donații în PayPal astfel:

#1 Punând pe blogul sau site-ul tău un link sau un buton pentru donații

Cei care doresc să te sprijine financiar pentru munca ta o pot face donând, atât timp cât ei consideră că trebuie. Pentru acest lucru trebuie doar să creezi un buton de tip donation în PayPal, apoi să copiezi link-ul sau codul HTML respectiv și să-l pui la tine pe site. Vei vedea că este simplu.

#2 Din imagini gratuite create de tine și puse pe Pixabay

În cazul în care vrei să câștigi bani din donații o poți face și prin intermediul site-ului Pixabay. Trebuie doar să pui imagini de cât mai bună calitate acolo. Imaginile vor fi gratuite dar dacă există persoane care le folosesc și vor să te răsplătească cumva aceștia îți pot dona o anumită sumă prin PayPal direct de pe site. Este o metodă verfificată.

#3 Din podcast pe Soundcloud

Aici ai nevoie de mai multă răbdare și de o voce frumoasă asortată cu idei creative. Poți câștiga bani din donații prin site-uri ca Soundcloud. Dacă aceste site-uri nu au deja opțiunea de a primi donații prin setări, pentru munca ta, și anume oferirea de episoade audio publicului, poți pune tu un link PayPal de donații în descriere. Astfel cine vrea să te susțină o poate face prin donații.

#4 Alte metode

Mai există multe site-uri care au buton de donații prin PayPal, fie pentru imagini, video-uri, sau alt gen de content. Nu trebuie decât să urci acolo content cât mai mult și de calitate și să aștepți ca să placă și să fie util celora care le folosesc, iar aceștia să considere că meriți o anumită sumă de bani prin PayPal, ca donație, în semn de recunoștință pentru munca ta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.