Multă lume habar nu are cum naiba faci bani cu un site. Pur și simplu te vede butonând, scriind. Și apoi mergi la bancomat și pac…banii ies. Nu e chiar așa ușor. Însă se poate.

Acest articol este pentru cei care vor să-și deschidă un blog sau au deja pe .com și vor să se bage mai serios în domeniu, pe .org, adică pe domeniu propriu, de exemplu numeletau.ro sau numeletau.md sau numeletau.eu și așa mai departe. De ce ai nevoie pentru a câștiga bani cu un blog și care sunt metodele? Vă voi răspunde cât mai pe scurt pentru a vă satisface curiozitatea:

Metode

#1 Marketing Afiliat

Fie găsești un produs, fie găsești un serviciu pe care să-l promovezi și care să se potrivească cu tema blogului, cu nișa – poți face bani cu blogul tău. La început este firesc să câștigi mai puțin. Odată cu creșterea numărului de cititori va crește și numărul celor care comandă servicii sau produse prin intermediul link-urilor tale de afiliere. Mai multe despre marketing afiliat am scris aici. Una dintre platformele cu care am câștigat este Profitshare.

#2 Advertoriale

Poți câștiga bani și scriind un articol pentru cineva contra cost, la cerere. Poate fi o companie, firmă, etc. De obicei ți se dau directive, gen despre ce vrea clientul să scrii anume. Tu nu rămâne decât să-ți faci treaba. Articolul de genul acesta pot fi numit publicitar deoarece au scopul de a atrage clienți sau de a aduce în atenția publicului numele unei mărci sau firme.

# 3 Google Adsense

Google are un sistem de reclame bine pus la punct. Primești o anumită sumă de bani pentru fiecare click pe care alții îl dau pe banner-ul tău, și care este de la Google. De obicei nu câștigi prea mult, dar e totuși un câștig.

#4 Scrii o carte electronică (e-book) pe care oferi de vânzare pe blog

Poți scrie o cărțulie mai mică sau mai mare, în funcție de ce ai de spus pe un anumit subiect și să o pui de vânzare pe blogul tău pentru o sumă mai mică sau mai mare.

#5 Îți oferi serviciile

Dacă te pricepi la ceva, de exemplu WordPress sau programare îți poți oferii serviciile pe blog sau poți agăța clienți pe blogul tău. Mi s-a întâmplat să mă contacteze persoane care vedeau că mă pricep la WordPress și să-i ajut pe partea tehnică contra-cost.

De ce ai nevoie?

Ai nevoie de domeniu, hosting, și o temă premium pentru ca site-ul tău să arate cât de cât profesional. Toate acestea nu te costă mai mai mult de 1000 RON, poate nici atât.

Pe final

Dacă ești îndeajuns de perseverent/ă și scrii zilnic pe blog, sau măcar la câteva zile (Google preferă să scrii zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi) poți deveni un blogger destul de cunoscut în așa fel încât să câștigi bani prin metodele descrise mai sau sau prin alte metode asemănătoare.

Dacă ai întrebări legate de acest subiect mă poți contacta prin email AICI LA RUBRICA CONTACT PE LINK.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank