Așa cum am și spus într-o postare anterioară o să vă învăț mai mult despre cum se pot câștiga bani cu ajutorul unui laptop sau al unui PC.

În această postare o să vorbesc despre cryptomonede. Nu trebuie decât să deții un laptop sau un PC și să instalezi două aplicații pe acestea.

Moneda pe care o ve-ți câștiga folosind aplicațiile despre care voi vorbi în postarea aceasta este XRP. Poate mulți dintre voi o cunoașteți sau poate nu. Este o monedă care a crescut de-alungul timpului ca valoare. Chiar dacă acestă creștere nu este una foarte mare are totuși o valoare.

Am ales această monedă deoarece poate fi câștigată mai ușor. Când spun mai ușor mă refer la setările și instalarea aplicațiilor. Acest lucru durează aproximativ un sfert de oră. Și nu este foarte greu, mai mult durează să se descarce aceste programe decât setarea efectivă pe care o să vedeți cum se face pas cu pas. Aceasta nu constă decât în instalarea unei aplicații, apoi a altei aplicații și apoi pornirea programului de sondat criptomonede.

Prima aplicație pe care trebuie să o descărcați se numește Ripple Miner. Trebuie să intrați aici pentru a o descărca apoi să instalați programul adițional. Programul adițional se numește Bluestacks. Instalați întâi Bluestacks apoi instalați Ripple miner. După deschideți Ripple Miner și dați play. Apoi minarea v-a începe. Depinde de la dispozitiv la dispozitiv cât de mult minați pe oră, cât de multe criptomonede acumulați. Cu cât aveți un dispozitiv mai performant cu atât ve-ți avea mai mult de câștigat.