Acesta este poate cel mai greu articol pe care îl scriu. Să înveți un om să pescuiască e mai bine decât să-i dai pește.

Update: Pentru a retrage banii câștigați din aceste sondaje ai nevoie de un cont de PayPal. Dacă nu știi cum se face un cont de PayPal citește acest articol tutorial și vezi cum.

Nu știu ce să targetez. Sunt și persoane de la țară care nu au mai folosit niciodată un laptop și nu se pricep. Acest lucru presupune să-i învăț cum să-și facă un cont de email. Acest lucru nu are de lucru direct cu banii dar e un lucru indispensabil. Scriind aceste povești o să enervez pe cei care vor să treacă direct la subiect și să înceapă să câștige.

Sunt sigur că pe o parte i-am pierdut deja pe la a doua frază. Dar pentru cei care vor cu adevărat să câștige 1200 $ lunar legal o să scriu acest articol. Fie ei puști, oameni bătrâni, tineri, vârstă mijlocie, rommi sau români, unguri, concurenți sau colegi.

O să fac cum pot.

METODA 1 – SONDAJE DE OPINIE

Am mai scris și o să mai scriu probabil despre acest lucru cu riscul să mă repet.

O să vă arăt și cum să faceți un cont de email și vă pun la dispoziție și adresa mea de email contact [a] iulianm.ro și vă pun la dispoziție și numărul meu de telefon 0745289999 dacă nu știți ceva.  Răspund la orice oră din zi sau din noapte.

# 1 Primul site de sondaje de opinie care te plătește în maxim 60 minute.

Așadar, primul website prin care puteți câștiga Euro completând sondaje de opinie este MOBROG.

Suma minimă pe care o poți retrqge ste de minim 5 euro. Trebuie să te inscrii mai întâi AICI și să așteți să primești pe mail notificări pentru când apar sondaje noi. Uneori vin mai des, alteori mai rar, La unele te califici, la altele nu. Pe MOBROG îți poți face cont AICI.

Suma medie pe care o poți cîștiga pe zi este de convertită în lei la 5 RON dar pentru 10 minute cât completezi sondajul eu zic că merită. Poate și într-un timp mai scurt, depinde de lungimea sondajului. La treizeci de zile – 30 de Eur. Asta înseamnă aprox. 140 RON. Mai rămân încă 1060 RON de câștigat pentru ca suma să fie completă. Dar trebuie să acesezi toate sondajele. Să le completezi pe toate la care te califici. Și acest lucru nu doar pentru acesta ci pentru toate site-urile de sondaje.

Următorul website:

# 2 Al doilea website care are multe sondaje prin urmare mai multe câștiguri este Ipsos I-Say.

La acest website suma medie pe care o poți câștiga este de 30 Eur pe lună. Aceasta este iarăși echivalentul la aprox. 140 RON. Dar trebuie să completezi toate sondajele. Pe I-Say îți poți face cont AICI. Trebuie să accesezi toate sondajele. Și iată că mai avem de câștigat doar 920 RON pentru ca suma să fie completă, adică 1200 RON.

# 3 Un alt website cu care poți câștiga sume mari dar dintr-o dată este JTN Panel.

Suma pe care o poți câștiga lunar este de 40 Eur. Acest lucru înseamnă aprox. 180 RON. Și iată că ne mai rămân 740 RON de câștigat. Pe JTN Panel îți poți face cont AICI.

# 4 Cu Surveytime câștigi bani imediat ce competezi sondajul. Instant.

Din păcate nu sunt așa de multe sondaje dar vreo 20 EUR lunar tot poți câștiga. Aceasta înseamnă aprox. 90 RON. Așa că mai rămân 650 RON de câștigat pentru ca venitul lunar să fie de 1200 RON. Pe Surveytime îți poți face cont AICI.

# 5 Preferatul meu este Daedalus online deoarece are sondaje scurte și câștiguri mari.

Așa că pierzi mai puțin timp pentru completarea unui sondaj. Câștigul lunar este de vreo 20 EUR (aprox. 90RON). Așa că mai rămân 560 RON de câștigat. Pe Daedalus îți poți face cont AICI.

# 6 Talk Online Panel îți oferă în schimb vouchere Emag în valoare de 44 sau 88 de RON.

Aceasta în funcție de cât de multe sondaje ai completat. Într-o lună dacă tu completezi toate sondajele și ești atent la email-uri ar trebui să poți face 44 RON. Ceea ce iarăși e aproape 10 EUR. De unde mai rămân 520 RON de câștigat. Pe Talk Online Panel îți poți face cont AICI.

# 7 Exprim.ro Este un website românesc care oferă vouchere cadou, fie Emag fie de cumpărături în valoare de 100 RON.

Firește că în afară de bani îți mai trebuie și alte produse de care ai nevoie. De ce să dai bani pe ele când le poți achiziționa cu vouchere Exprim. Le poți folosi pentru hrană sau pentru ce mai ai nevoie pe lângă casă. 100 RON pe lună tot poți face. Așa că mai rămân 420 RON de câștigat. Pe Exprim îți poți face cont AICI.

# 8 View Point Panel. Este un website de sondaje de opinie extern.

Trebuie să completezi tot profilul pentru a putea fi targetat și a primi sondaje multe deci câștiga bani mai mulți. 40 RON lunar tot poți face. Prin urmare mai rămân 380 de RON de câștigat. Pentru View Point Panel fă-ți cont AICI.

# 9 TGM Panel este un alt website cu o interfață plăcută și sondaje scurte. 

Sondajele apar mai greu dar tot se câștigă. Un 20 RON lunar tot faci dacă răspunzi la toate sondajele. Un 20 RON pe lună tot faci. Pentru TGM fă-ți cont AICI. Prin urmare mai rămân 360 RON de câștigat pentru ca venitul lunar să fie de 1200 RON.

# 10 MyVoice Sondaje de opinie

Un alt website unde poți câștiga cam 20 RON pe lună. Aici sondajele sunt scurte de cele mai multe ori și nu consumă mult timp. Fă-ți cont pe MyVoice AICI. Mai rămân 340 RON.

# 11 Paid View Point. Tot sondaje de opinie

Acest site oferă câștiguri mici prin completarea de sondaje de opinie dar un 20 RON lunar tot poate ieși. Aceasta înseamnă că mai rămân 320 RON până la completarea sumei de 1200 RON. Pe Paid View Point îți poți face cont AICI.

# 12 Marketagent Sondaje

Aici lunar câștigi vreo 20 RON. Este un site extern. Trebuie să îți verifici mailul regulat și să răspunzi imediat ce apar sondajele. Pentru a câștiga bani cu Marketagent fă-ți cont AICI.  Mai rămân încă 300 RON pentru a completa suma.

METODA 2 APLICATII

Mai toată lumea a auzit de aplicații și mulți dintre voi știu că sunt unele care te și recompensează pentru că le folosești sau întreprinzi anumite task-uri.

#1 Aplicația WowApp

Este o aplicație pe cât de complexă pe atât de simplă. Este disponibilă atât pe Windows cât și pe Smartphone-uri. Cum poți face bani cu această aplicație? Simplu. Jucând jocuri, citind știri, etc. Chestii distractive. Banii se adună mai greu dar se adună. Așa că trebuie să o folosești. O poți folosi și pe mai multe dispozitive. Fă-ți cont AICI pe WowApp. Un 10 RON pe lună tot poți câștiga cu această aplicație, dar sunt chestii distractive, chestii pe care oricum le faci. Așa că mai rămân 290 RON.

#2 Aplicația BigTime

Este o aplicație foarte distractivă și incitantă deoarece poți câștiga bani și din concursuri. Și este vorba de sume oarecum mari. Activitatea principală pe care o faci folosind această aplicație este să te joci. Diferite jocuri. Unele sunt foarte distractive. Îți poți face cont pe BigTime AICI iar dacă folosești codul acesta PNI7N câștigi 2500 puncte. În afară de faptul că poți câștiga 3000 EUR prin tragere la sorți suma medie pe care o poți câștiga jucând jocuri distractive (nu de noroc) este de 20 RON. Mai rămân astfel 270 RON.

#3 Aplicația appKarma

Cu aplicația aceasta poți face bani completând diferite task-uri sau jucând jocuri. Câștigul este undeva la 20 RON lunar. Mai rămân 250 RON. Aplicația o poți descărca AICI.

METODA 3 WEBSITE-URI – REMOTASK

Cu Remotask îți poți completa restul de 270 RON sau chiar mai mult.

Remotask presupune efectuarea de sarcini de identificare obiecte sau alte sarcini asemănătoare. Trebuie să fii profesionist și să iei în serios jobul. Pe Remotask îți poți face cont AICI.

Și iată că acestea fiind spuse poți completat suma de 1200 RON pe lună din fața unui laptop. Nu e o sumă mare dar cu timpul îți poți intra în mână, descoperi alte metode, etc.

ATENTIE

Nu uita te rog că la sondaje trebuie să fii atent, să stai cu ochii pe mail-uri, și imediat ce apare sondajul să-l accesezi. Și să le completezi pe toate la care te califici. Toate. Așa că stai cu ochii pe mailuri. E ca o chestie contratimp. Cu cât lucrezi mai repede cu atât mai bine.

Plătește impozitele la stat ca să nu-ți faci probleme o dată ce ai câștigat banii ăștia.

DE CE AI NEVOIE

Ai nevoie de un laptop.

Dacă nu știi de unde și ce laptop să cumperi îți recomand un HP ca al meu de pe Emag, ceva ieftin și fiabil pe care îl poți cumpăra de AICI.

SFATURI

S-ar putea să nu reușești din prima lună să faci banii aceștia. Totul e până te obișnuiești. Pentru ca după aceea s-ar putea să câștigi mult mai mult decât 1200 RON.

ARTICOLE SUPLIMENTARE

#1 Cum să faci bani ca freelancer

#2 Cum să-ți faci un blog

ÎNTREBĂRI

Pentru oricine are nevoie de ajutor și vrea să mă întrebe ceva legat de metodele descrise de a face bani este rugat să mă contacteze AICI înscris. Sau pe WhatsUp pe nr. meu 0745289999.