Printre cititorii mei există atât persoane de la țară, persoane care poate nu au avut parte de educație nu pentru că nu ar fi vrut ci pentru că trebuiau să-și întrețină familiile și să se întrețină, cât și persoane care au atins un nivel de cultură ridicat, și intelectuali.

Așadar acopăr o plajă destul de lungă, o secțiune destul de mare din populația, în special tânără, a României, atât din țară, cât și din afară.

Nu spun în acest articol cum să faci bani cu blogul ci îți spun cum am făcut eu. Mă vei putea lua ca exemplu sau vei putea lua ca exemplu chestiile pe care le-am făcut bune, și anume obținerea de venituri din blog.

În primul și în primul rând pentru a putea face bani cu un blog trebuie să știi să scrii, să ai minime valeități scriitoricești, să știi să te exprimi în scris și să ai măcar vagi cunoștințe de redactare și editarea unui text. Să mai știi cât de cât unde se pune o virgulă. Să cunoști cât de cât gramatica, regulile gramaticale și excepțiile de la reguli.

Să fii citit măcar câteva cărți. Nu spun să fi făcut un liceu ca mine, poți avea și opt clase sau cum se mai desfășoară învățământul acum, însă să știi. Acest lucru îl poți face și citind alte bloguri.

Cum am făcut bani cu blogul

Marketing afiliat

Profitshare este o platformă care te plătește pentru fiecare vânzare pe care o faci prin intermediul site-ului tău. Așa că mi-am făcut cont pe această platformă, am aflat că impozitul se reține la sursă, așa că nu am treabă cu acte gen declarații de venit, cel puțin nu pentru sumele pe care le câștig acum. Și am tot făcut bani cu această metodă, marketing afiliat, constant. Chiar dacă nu mult, cel puțin cât să-mi cumpăr cafeaua și țigările și cât să plătesc întreținerea site-ului, și tot ce ține de partea tehnică.

Advertoriale

Am scris pentru o companie. Uneori ai nevoie de ani buni de scris și citit pentru a putea concepe un articol bun. Compania care m-a contactat pentru a-i scrie un articol a înțeles acest lucru, a înțeles că eu depun o muncă aici și mi-a oferit oportunitatea unei colaborări. Astfel am scris un articol pentru o sumă mulțumitoare.

Reclame

Atât timp cât tu crezi într-un serviciu și că te poate ajuta îl vei promova și altora. Așa am făcut și fac eu în momentul de față. Scriam cândva că toată lumea poate începe de undeva. Că toată lumea pornește de la un punct. Am promovat și promovez un serviciu cu care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Un fel de micro-job, cu care poți câștiga bănuți pentru a-ți deschide propria afacere online, care poate fi chiar și un blog, pentru că până la urmă nu este așa de complicat.

Microjob-uri

Uneori am fost contactat pe pagina de contact pentru a ajuta unele persoane la diferite chestii tehnice legate de WordPress, pentru că mă pricep și la acest lucru.

Cam acestea sunt principalele metode prin care am câștiga bani cu un blog, cu blogul meu.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank