Nu am nimic personal cu presa scrisă sau TV. Aceasta este doar o analiză personală și cât mai profundă a ceea ce s-a întâmplat după 1989.

Din păcate presa a aspectat trăsăturile negative ale oamenilor din diferite categorii sociale. Nu ale oamenilor dar și a faptelor sau situațiilor. Nu generalizez. Au fost și excepții și situații contrare. Însă să ne uităm doar la așanumitele știri de la ora 5 de la Pro TV. Sau cum s-o fii scriind pentru că eu personal nu mă uit la TV. Și nu sunt hipster, credeți-mă!

Aruncându-ne în față doar debandada s-a creat percepția comună prin influența media precum că noi toți sau majoritatea suntem răufăcători. Sau altă idee care mai persistă precum că toți politicienii ne vor răul, toți iau șpagă sau alte aspecte negative. Astfel ne-am delectat cu știri în care se prezentau cazuri grave spre care puteam arăta cu degetul. Uitam că într-o zi noi putem fii aceia pentru că destinul este tare ciudat și uneori te îndreaptă spre prăpăstii.

Destinul te poate aduce deasupra prăpăstiei și să te țină așa până îți revii. Din om bun și cu cazierul curat nu știi niciodată cum poți ajunge la pușcărie, în vreun spital de boli mintale sau în alte situații grave.

I se poate întâmpla oricui și nu știi niciodată cum din dezbătător poți ajunge făptuitor, victimă sau orice alt lucru pe care tu l-ai judecat și arătat cu degetul.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank