Exista pe net destul de multe surse de inspiratie pentru orice blogger atat de afara cat si din tara. Uneori insa ai foaia goala si pur si simplu nu stii ce sa scrii. Ai nenorocitul ala de New Post gol. Si pur si simplu nu stii ce dracu sa scrii. Sa scrii despre aia? Sa scriu despre cealta.

Si nu-ti trece prin minte cu ce sa incepi. Cu ce idee? Cu ce cuvant.

Atunci…

pur si simplu scrie, forteaza un cuvant, si dupa el altul. Forteaza o idee, o propozitie, o fraza si in cele din urma un articol intreg. De regula aceste momente se intampla in perioadele de relaxare. De dezinteres. De oarecum calm.

Acesta este un articol scris in acele momente cand nu am habar despre ce naiba sa scriu. Si mai ales ca blogul nu e momentan nisat. Si un plan de lucru nu am. Dar si probabil daca as avea m-as fi poticnit la plan.

Asa ca am hotarat sa scriu un articol chiar despre faptul ca nu stiu ce sa scriu. Ca dovada ca daca te fortezi se poate.

Si iti mai pot da un pont. Daca nu stii despre ce sa scrii vizualizeaza o imagine. Poate fi si de pe Pixabay. Pentru unii stimularea vizuala este mai pregnanta decat literele si cuvintele in anumite momente date.

Si iata asa din nimic am scris 231 de cuvinte.