Ca, cunoscător în materie de artă (am terminat o școală de artă), care a studiat și istoria artei, vă spun că, în zilele noastre, arta de tip Pop Art a devenit mai modernă și mai populară ca niciodată.

Ea corespunde mai mult cu print-uri, cu creația în serie. Și cu toate că este cool, este accesibilă ca preț. Am văzut multe restaurante sau case moderne decorate cu printurile semnate marca Andy Warhol. Însă și mai mulți care pun tot felul de kich-uri pe pereți și nu știu că un print ca acela de mai jos, chiar dacă e print, își merită banii și  este mult mai valoros.

Un print de tip poster marca Andy Warhol ca acesta de mai jos costă doar 112 Lei și poate impresiona în mod plăcut oaspeții, mai ales că este și semnat. Arăți că ești cunoscător și nu amator în materie de artă. Deși este un print, posterele Pop-Art sunt artă pentru că chiar în asta constă Pop-Art-ul, în lucrul în serie. Andy Warhol a fost regele Pop-Art-ului, pentru cine nu știe.

blank

 

Alte lucrări de tip Pop Art, ca cele de mai jos, găsești AICI pe link. Dacă te respecți și ai un anumit nivel de cultură în ceea ce privește arta și în general, vei cumpăra o lucrare din aceastea, atunci când vrei să decorezi, să impresionezi, și să ieși și convenabil.

 

blank

blank
blank

Poți fi înșelat cu lucrări care îți iau ochii și care deși arată bine nu au valoarea artistică. Andy Warhol este creatorul Pop-Art-ului, este consacrat iar Pop-Art-ul este unul dintre cele mai moderne curente artistice care de-alungul timpului și-au lăsat amprenta sa asupra societății și își au locul lor în cartea de istoria artei, un loc de frunte.

De la afișe la imaginile de pe cutiile de tomate, acest mare artist a fost o sursă de inspirație pentru noua eră a artei, și un predecesor al ceea ce numim astăzi design pe produs, și care a revoluționat arta și care a fericit oameni prin printurile sale specifice.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank