Se spune că la un momentdat oamenii care trec de un anumit prag de ani au o criză a vârstei. Cred că e legată oarecum de identitatea personală, de cum te vezi tu personal în propii ochi, de ce realizări ai.

Și atunci te cuprinde o panică, sau mă rog, pe o parte dintre noi cei care am trecut sau trecem prin ea. Poate sunt mai multe crize ale vârstei în viața unui om. Oricum eu știam de una, cea de la vârsta de aprox 40 de ani, când te mai întrebi pe tine însuți despre una despre alta.

Cred că am avut această criză, cred că mi-a trecut. În orice caz am luat-o pe un făgaș, m-am decis mai mult nevoit să mă stabilesc la un loc de muncă, unde îmi place în mare parte. Ideea e că nu mai stau în prea mari dubii cu privire la ce o să fac pe viitor sau mai bine spus locul meu de muncă, meseria mea, e în comerț.

Faptul că mai am și blogul acesta (unde uneori mai scriu și prostii, alteori aberez, alteori scriu briliant) și sunt articole pe acest blog care sunt, pentru că văd în statistici și comentarii) e benefic pentru mine. Am o ocupație în plus care îmi este utilă pentru simplu fapt că…mă ține ocupat și uit de alte bălării.

Am descoperit în toți acești ani că viața este nu numai pentru a trage în jug pentru bani și bunuri materiale ci și pentru a te simți bine, pentru a te bucura și relaxa. Am învățat multe lucruri dintre care multe nu-mi sunt de folos decât poate a impresiona vreo cucoană. Am trecut prin rele și prin bune. Am învățat să tac mai mult, să ies mai puțin în evidență deși de multe ori înainte îmi plăcea lumina reflectoarelor am descoperit că nu-mi e un lucru care să mă dezvolte, că pot deveni ridicol și cădea în derizoriu, și știu mulți de la case mai mari care o fac, care se fac de râs.

Am învățat să iubesc fizic și cu inima femeile dragi mie. Mai toate îmi sunt dragi mai mult sau mai puțin. Și mi-am mai adus aminte vorbele tatălui meu pe care mi le spunea când eram doar un puști…cine nu speră, disperă.

Ați trecut prin criza vârstei? Am înțeles că de-abia după această criză oamenii își descoperă cu adevărat adevărata și propria identitate…


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank