A face un credit online doar cu buletinul și să-ți intre banii în cont în doar două ore este foarte ușor. Nu ai nevoie decât de un smartphone sau un laptop. Și bineînțeles un card sau un cont bancar.

Recomand să-ți faci credit pe 30 de zile pe Hora Credit doar dacă știi sigur că în termen de 30 returnezi banii. Adică te bazezi pe niște bani pe care îi ai de primit. Intră AICI să aflii mai multe. Pentru 3000 lei împrumutați pe termen 30 de zile, cu  Hora Credit trebuie să returnezi aceeași sumă plus doar nouă bani. Ce ai tu în plus de dat e practic restul acela pe care uneori nu-l iei nici de la casă atunci când îți plătești cumpărăturile…însă condiția este să-i returnezi la termen. Dacă nu dobânda poate crește.

Când să-ți faci credit?

Recomand să împrumuți doar dacă ai ceva de câștigat și/sau ai o nevoie imediată legată de sănătate, care nu suportă amânare.

Unii, cu creditul pe termen 30 de zile au cumpărat ceva pe care l-au vândut a doua zi cu preț dublu sau triplu. S-a ivit o ocazie de acest gen…Au câștigat astfel profitând de ocazie și împrumut pentru a investi. Astfel au avut bani să restituie la timp împrumutul și profitul au rămas și cu profit.

Așa că dacă ai vreo astfel de ocazie e păcat să o pierzi, fie și pentru un profit de 50%.

Unii au avut vreo idee de afaceri genială și au împrumutat bani de la prieteni, de la bănci sau IFN-uri precum Hora Credit. Și au câștigat. Mult uneori!

Uneori poate ai nevoie de credit pentru motive legate de sănătate care nu suportă amânare.

Cele enumerate mai sus sunt motive bune.

Când să nu-ți faci credit?

Nu recomand să faci credit pentru a juca la pariuri sportive sau pentru a-ți cumpăra ultimul tip de  telefon sau vreo mașină.

Așa că dacă ai ceva important de făcut cu banii sau dacă aceștia îți pot aduce profit imediat, recomand Hora Credit.

Intră AICI, solicită împrumutul și vei avea banii în cont negreșit!

Chestia e să-i și returnezi la timp. Așa că nu uita de ce faci acel împrumut și cele ce ți-am spus în rândurile de mai sus.

Sănătate și profit!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank