Cred că luna viitoare, viitori bani câștigați îi voi investi într-un smartphone, dar nu fără folie de protecție și husă de silicon. Am un iPhone 7 Black Mate cu display-ul futut la activ, plus că l-am scăpat și în toaletă în timp ce eram pe tron. Asta ca să fie meniul complet.

Acum folosesc un Samsung vechi, uimitorul supraviețuitor dintre toate telefoanele mele mobile inteligente, un Samsung SM – G361H care nici nu mai există pe piață, un fel de erou, un ultim mohican, la fel ca supraviețuitorul din filmul Legionarul, care nu se lasă. Hârâie, mârâie, bateria e umflată, rulează ca dracu de greu, dar pot da un search pe Google, cu el, și pot face poze de 5 MP.

Telefonul meu de bază până atunci rămâne maxham. Numărul în relație cu clienții și cu cei cu care colaborez același.

Câți bani câștig luna viitoare îi investesc într-un smartphone care desigur nu va fi de fițe, dar să-mi pot citi mail-urile, să pot primi notificări la email-uri, că mă simt deconectat, și uzez laptopul prea mult, că-mi verific prea des email-urile.

Nu m-am gândit încă ce telefon îmi trag, important este să-mi pot citi cum am spus email-urile și primi notificări când le primesc, pentru a putea răspunde cât mai repede la ele.

În rest, life goes one! Have a nice week babies!!!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.