Deși designul este foarte important pentru ca, companiile producătoare de telefoane să vândă, ele ar trebui, după umila mea părere să fie cumpărate pentru ceea ce știu ele să facă, pentru cât ține bateria, pentru memoria RAM și cea internă, etc.

Primul care a realizat că telefoanele trebuie făcute pentru ca utilizatorul final să beneficieze de baterie mai multă, de memorie internă mai multă, etc, a fost Steve Jobs.

Jobs a fost primul care a conceput smartphone-urile, iPhone-urile, pătrățoase. Ele nu străluceau prin fancy ci prin calitate, prin beneficii precum posibilitatea de a asculta muzică pe ele, prin perfecțiune.

Credem cu tărie că orice smartphone sau iPhone, sau orice alt bun, trebuie cumpărat pentru calitate și nu pentru cât de bine arată. Orice bărbat adevărat se întreabă mai întâi câți cai sunt sub capotă, ce putere are motorul, și nu admiră forma și designul mașinii, lăsând acest lucru doamnelor.

Atunci când cumperi un telefon mobil caută să-l cumperi pentru siguranța sistemului de operare și pentru capacitatea memoriei și durata de viață a bateriei. Îți recomand un iPhone 10XS, iPhone 11 sau orice alt tip de iPhone, pe care îl poți comanda aici.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank