O femeie jurnalist din Italia i-a luat un interviu doamnei Deputat sau Senator sau ce este dumneaei, în birou la dânsă. Treaba a degenerat aceasta fiind deranjată de atitudinea jurnalistei Italiene. Și s-a rezolvat în stilul nostru latin, cu altercații, înjurături, țipete și panaramă.

Nu poți să te duci în casă la om, chiar și Italian fiind și să-l iei peste picior, e o chestie nespusă pentru care nu este lege însă este de bun simț. Or doamna jurnalist, din Italia a cam încercat să o provoace pe doamna Deputat, astfel și cam mărit ratingul de jurnalist și-a cam intrat în lumea publică, ea probabil suferind de deficit de atenție din partea altor. Ei bine acum are.

Chestia și mai gravă este că sunt mulți din ăștia de diferite nații, fie Italieni, Americani, Englezi sau ce or mai fii care ne văd ca pe niște prăpădiți și au o atitudine despotică și care manifestă dispreț pentru noi românii. Or dacă, în opinia mea, domna Șoșoacă, a văzut că treaba aceasta se cam întâmplă în birou la dumneaei, i-a cam sărit țandura. Are și dumneaiei deminitate și orgoliul de român mă silește și mă îndeamnă să-i dau dreptate viz-a-viz de atitudinea manifestată față de ce s-a întâmplat.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank