Ca hobby nu mi se pare costisitor. O fac în timpul liber și mi se pare acceptabil ca și timp petrecut pentru o mică lucrare de artă. Ba’ mai am și diplomă de pictor fiindcă am absolvit Pictura la școala Ion Irimescu din Suceava, sub supravegherea Domnului Profesor Dumitru Rusu – pictură de șevalet.

Trei ani trecură repede pe atunci prin 2008, și am prins câteva trucuri și am deprins o oarecare răbdare când mă așez în fața undei coale albe sau a unei pânze, dacă este vorba despre pictură pe pânză.

Nu mai știu nimic de școală…am înțeles că nu mai e acolo, că s-a desființat/dărâmat. Domnul profesor era în etate, mai țineam legătura cu el telefonic, nu mai știu nimic de el. Ultima oară am participat la o expoziție de grup, unde lucrarea mea împreună cu altele au fost expuse prin Suceava, Câmpulung, Dorna, etc și ne întâlnisem cred. Expoziția fusese cu vreo 5 ani în urmă.

Am în lucru niște piese de mult timp. M-a dat peste cap un alb (culoare acrilică) perlat despre care nu știam că NU e intens ca albul de titan sau măcar de zic (denumiri ale culorilor). M-am blocat efectiv, și am așteptat. Se vede translucid, la fel cam ca lacul de unghii la femei.

Nu mă înduram nici să renunț la cel perlat pentru că am dat bani pe el, nu voiam nici să cumpăr alte culori. Acum m-am decis să-l folosesc așa cum e. Între timp s-au mai uscat un pic din roșu și galben, pentru că am lăsat capacul deschis, mult timp, și cam des. Cred că oricum le pot înmuia și pot face eu un artificiu cumva să nu rămână nefolosite și banii dați aiurea.

Cam așa arată micile mele piese de artă, piese pe care le-am pictat cu mâna mea:

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank