Am primit un email de la Mihai, un cititor de-al meu, care îmi spunea că vrea să facă bani online din sondaje de opinie. Am discutat cu el și pe WhatsUp.

Câteva lucruri de știut:

1

Eu nu sunt angajator, nu este decât un blog, pe care vă recomand site-uri unde puteți câștiga bani. Voi vă puteți înscrie sau nu.

2

Nu sunt nici consilier joburi, nici mentor, nici vreun bun samarinean. Oricine dorește consiliere pe parte financiară sau metorat pe partea de câștiguri online, tariful este de 10$/oră, în regim de freelancing. Mă puteți contacta la rubrica contact AICI. Nu sunt casă de binefacere. Dacă doriți casă de binefacere puteți merge la una.

3

Lucrați! Zbateți-vă! Nici o muncă nu este rușinoasă. Cel care vă scrie a lucrat și la spații verzi, și la săpat șanțuri, și la betoane, și ospătar, și taximetrist, până și soldat în armata română. Eram obosit, cu probleme în familie, și munceam, și studiam, uneori până la 2-3 noaptea, iar dimineața mergeam la muncă cu durere de picioare de la cărat roaba cu ciment, la ora 7. Nu am murit, sunt viu, drept dovadă sunt aceste rânduri.

Așa că:

cine dorește de acum încolo să-mi ocupe timpul, 50 RON ora. Cine dorește să facă bani online, să citească articolul de pe acest link roșu (dați click pe el și citiți articolul) unde scriu în detaliu cum puteți face. Articolul se numește 50 de site-uri și aplicații de făcut bani online

Postez mereu update-uri. Cred că va fi cel mai bun articol al meu care va ajuta pe multă lume să câștige bani de acasă.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank