Una dintre cele mai haioase chestii este atunci când ți se rupe o sculă la locul de muncă….nici nu știi cum poate fi interpretată această chestie…o fi rea voință?…o fi lipsa de chef de muncă așa că strici obiectul muncii pentru a scăpa de muncă?…o fi exces de zel?…

Personal am tăiat lemne cu un topor de-al tatălui, le-am spart mai bine spus sau crăpat cum se spune aici la noi în Bucovina. Cert e că aveam chef de lucru dar poate aveam prea mult. Dând peste un lemn mai uscat și cioturos, dorind să-l crap și pe acela pentru a nu lăsa lucrul neterminat, greșind unghiul în care lovesc lemnul, am nimerit cu toporul din plin într-un ciot din lemnul respectiv.

Așa că draga mea coadă de topor s-a crăpat, nu de tot dar a pocnit și nu mai putea fi folosită. Taicămiu ținând mult la obiecte și la sculele lui cum este firesc oricărui bărbat muncitor, mai că era să mă ia la bătaie înjurându-mă de toți Dumnezeii și sfinții și amenințându-mă că mi-o iau pe cocoașă. Deși s-a mai calmat după, nu am uitat de fapta făcută…ruperea neintonționată și nu din rea voință a cozii de topor ci mai mult din dorința de a crăpa cât mai multe lemne dar și poate pentru faptul că coada avea un defect. Era putrezită și nu suporta sarcina la ceea ce aveam eu de făcut, la lemnele groase și cioturoase din lemn de fag.

Așa că dorind să-mi repar greșeala i-am comandat această coadă de lemn pentru topor de pe Emag. Este ieftină și pare dintr-un material de esență tare, cred că este fag. Ar trebui poate muiată în apă.

Arată ca în imaginea de mai jos și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că, coada pe care am comandat-o nu a venit în sute de ambalaje și pachete ci pur și simplu pusă într-o chestie transparentă de plastic cu pernuțe de aer rotunde. Nu am nimic de ascuns așa că bine au făcut cei care au ambalat și trimis coletul, și le și mulțumesc pe această cale pentru că au făcut economie la hârtie, carton și alte acareturi care nu erau necesare.

Iată coada de topor, mai jos:

Este îndemânoasă, tare și pare ușor de folosit la crăpat lemne.

O puteți comanda și voi aici.

blank

 

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank