Memoria nepusă la treabă se alterează, asta o spunea tata, se smântânește. Așa că pune-ți-vă mintea la treabă. Citiți. Face-ți-vă lecțiile cu copii. Să nu credeți niciodată că știți tot. Pentru că e invers, nu știți nimic.

Eu cum citesc și chiar îmi place? Atunci dacă din asta trăiesc trebuie să citesc. Nu am avut liste de lectură, mi le-am făcut singur.

Cătălin spunea la el pe blog că s-a dezobișnuit puțin și nu mai citește. Nu e greu să te concentrezi. Începi cu câteva paragrafe. Cu prima literă. Apoi citești un cuvânt, apoi două, apoi o propoziție. Măcar 15 minte pe zi citiți la fel cum faceți sport.

Citiți cărți financiare pentru a vă învăța cum să vă administrați banii, citiți cărți educative, biografii despre a afla cum trăiau unii pe vremurile trecute. Citiți ce vreți voi. Chiar și pe Eminescu. Are multe scrieri înțelepte nepoetice. Există multe cărți pe care nu trebuie să cheltuiți bani, pentru că sunt pe net multe site-uri unde vă puteți face abonament ieftin, cam la prețul unei cărți/lună, găsiți mii de cărți de tot felul.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank