Trebuie să economisești pentru a ajunge bogat. Aceasta este regula de bază. Dacă tu o arzi cu impresii și figuri, cu haine scumpe și mașini de lux, o să faci inversul. O să sărăcești. De aceea este bine să mai faci economii.

Cum faci să ajungi bogat?

Citind, muncind, mergând la serviciu, economisind.

La momentul actual există multe, foarte multe informații pe net despre cum să te îmbogățești. Tu nu trebuie decât să faci asta.

Dă o căutare pe Google și vei vedea cât de ușor se fac banii în anumite profesii și la anumite activități.

Chiar șii scriitorii, fie ei de cărți sau bloguri, obțin bani mulți din meseria lor. E bine însă să o iei metodic. Adică pas cu pas, cum zicea un clasic în viață. În primul și în primul rând e bine să economisești pentru a avea bani și a fi bogat. Cum poți să ai bani dacă nu pui deoparte? Cum poți să umplii un pahar cu apă dacă nu torni în el? Așadar, și pușculița rămâne goală dacă tu nu o umplii cu bani.

Ca să pui în pușculiță trebuie să depui efort. Ori muncești ori depui efort. Sunt două lucruri diferite. Atunci când depui efort în munca ta se sinte de la o poștă. Așa vin banii.

La fel, tot cu efort, se și păstrează. Băncile au bani pentru că cineva depune efort. Și nu au bani degeaba cei ce le dețin, ci pentru că depun efortt. Poți să nu doarmi noaptea uneori când lucrezi pe proiect. Obții bani atunci, dar cu efort. Poți să pui la pușculiță însă trebuie să-i păzești dacă nu-i ții în bancă. Pentru că este o lume plină de pericole. Ăsta este blogul meu financiar și despre asta vă vorbesc în cea mai mare parte a timpului.

Una la mână. Doi la mână: investește. Banii nu trebuie doar câștigați și economisiți, este bine să-i investești dacă vrei să ajungi bogat. Nu se poate altfel. Iată câteva locuri în care îi poți investi: criptomonede (aici link), aur (aici link), platforme de freelancing (aici link). Articolele acestea citițile și aplicațile.

Recapitulare:

#1 Fă efort pentru banii tăi

#2 Investește și economisește

#3 Mai educă-te din punct de vedere financiar, mai citește-mi postările

Iată că au fost persoane care au reușit din acest punct de vedere. Să știi că întotdeauna persoanele care au gânduri curate cu banii vor avea bani. Universul contribuie la îmbogățirea ta doar dacă vede că scopul pentru care tu muncești este unul bun. În caz contrar sau îi pierzi ori nu-i faci deloc. Există mai multe metode de a pierde bani, poți face un împrumut la bancă și să nu mai ieși din datorii. Asta doar pentru că ai vrut să fii mai presus ca cineva pe care îl urăști.

Îi poți pierde pe drum, atunci nu pierzi o sumă mare. Însă universul te recunoaște ca pe o persoane care dacă ar câștiga mulți bani ar face rău și prin urmare ți-i ia. Bagă de seamă pe ce vrei să cheltui banii, și pentru ce, scopul.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank