Se tot mănâncă ce nu trebuie în zilele acestea în legătură cu cărțile de identitate cu cip.

Precum că…și așa mai departe. În necunoștiință de cauză se tot discută pe tema aceasta.

Direcția oricum e sigură în opinia mea. Se urmărește fluidizarea. Aceasta e ideea principală. Și nu mă puteți contrazice.

În altă ordine de idei dacă va exista vreodată ceea ce prezice Nostradamus și Biblia va exista pentru că omului îi e lene să gândească. Așa că alege mașina să gândească pentru el (AI). Iar dacă va dispărea aceasta va fi pentru că el a reînceput să-și pună mintea la contribuție. Iată, m-am făcut și clar-văzător, profet sau cum vreți voi să mai spuneți.

Câteva idei de adus aici în discuție ar fi Turring, englezul și mașinăria lui care a stat la baza limbajului om-mașină. Dacă nu știți cine este Turring vă spun că el a trăit în timpul celui de-al doilea război mondial și a inventat mașinăria care avea să decodeze automat toate mesajele trimise codat de către nemți cu mașinăria Enigma. Cea care transmitea ordinele de atac prin radio (locul și ținta).

Or Turring în inteligența sa de matematician și decriptor a reușit să facă o mașinărie electrică rustică care să decodeze toate acestea. Prima. Cum spuneam, Turring a legat mintea umană de o mașinărie care să gândească în locul lui mai mult, enorm de mult, mai rapid și eficient decât ar fi putut vreodată oamenii să o poată face.

Turring=comunicare cu mașinile.

Așacă dacă ve-ți dori vreodată să descifrați misterul reînviați-l pe plă ăsta  de Turring și întrebați-l ce plm a fost în mintea lui.