Cine vrea să facă bani pe net măcar încearcă o dată și nu se gândește la cum ar fi dacă. La început câștigurile sunt infime, 40 cenți, pe zi, 1 dolar, și așa mai departe. Însă cu timpul crești. O dată ce crește și gradul de preocupare față de afacerea ta, crește și profitul.

Nu e nicio rușine să muncești pe bani puțini. În China muncești mult timp gratuit, iar dacă șefului îi place de tine, te plătește, dacă nu, nu te acceptă la el în companie, sau în orice alt gen de organizare a unităților de muncă.

Așa că dacă vrei să faci bani pe net, trebuie să începi cumva, într-un punct. Poți completa sondaje de opinie, poți deschide un blog în limba engleză sau un blog în limba română, poți deschide un canal de YouTube, poți crește un cont de Twitter. Dar trebuie să fii preocupat de asta.

Hatteri, adică persoane cărora nu le va plăcea ceea ce faci, or să fie întotdeauna, și nu te aștepta să fii doar lăudat, ci și criticat, înjurat, sau mai rău. Însă dacă vrei să faci bani și să-ți câștigi un trai sau dacă ai o idee care ar putea schimba lumea în bine, fă-o.

Totul începe cu primul pas. Fă-ți de exemplu un cont AICI pe I-Say, răspunde la sondaje de opinie și folosește-te de aceste site-uri, pentru a câștiga un trai, pentru a te îmbogăți, pentru a urca o treaptă mai sus în ierarhia financiară.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank