E firesc să muncești și să greșești. Numai cine nu muncește nu greșește. Muncind vei învăța multe lucruri utile și vei avea bani. Nu contează ce muncă prestezi, important este să muncești și să câștigi mâncare pentru bani de trai pentru familia ta sau chiar hrana însăși.

Nu trebuie să te sperii de greșeală pentru că a greși este omenește sau erore humanum est cum spunea un dicton latin. Așa că cel mai bine este să începi orice fel de activitate cu un soi de încredere în forțele tale pentru a o putea duce la capăt, fără teama de greșeală, deși este firească, dar nu este benefică în proporții mari.

Cine nu muncește nu numai că nu greșește dar nici nu produce hrană sau bani pentru hrană, îmbrăcăminte și cele utile sau necesare. A mai merge uneori într-un concediu este ceea ce trebuie pentru a o putea lua de la capăt.

Când greșeti ceva în munca ta este un semn bun că ai muncit, semn de muncă. La fel vei putea vedea în multe opere de artă sau scultpuri sau mai știu eu orice altceva ce necesită muncă manuală.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank