Am văzut că e în trend acum să scrii despre investiții la bursă, să-ți afișezi sumele, să recomanzi investiții de tot felul. Treaba stă în felul următor: cel mai bine este să ai banii cash, la tine la salteluță. Nu puține au fost cazurile când băncile au dat faliment iar milionarii se aruncau de la fereastră.

Este o vorbă românească: nu da cioara din mână pe cea din par. Cred că este valabil și la bursă, și la păcănele, și la pariuri și a fost valabilă și la Caritas, care își mai aduce aminte de Caritas, cei tineri nu au cum. Era un sistem piramidal unde ți se promiteau câștiguri mari dacă depuneai sume.

Desigur, nu poate fi vorba despre bursă sau alt gen de investiții. Astea sunt reglementate prin legi. Dar totuși, vă spun un mic secret: băncile sunt construite pentru a da faliment. Adică orice bancă la un momentdat va da faliment.

Cred sincer că cea mai bună investiție pe care o poți face este să cumperi aur, fie lingouri fie bijuterii, și nu doar investiție cât  a prezerva banii, ai păstra valoarea. Mai ales pentru faptul că acum e din ce în ce mai greu pentru cine trăiește în realitate, prețurile cresc, banii se devalorizează și aurul va avea cam aceeași valoare oricând. Și să nu uităm de impozite pentru cei care câștigă din investiții.

Sau dacă tot vrei să câștigi bani, pur și simplu economisește, nu forța lucrurile!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank