Am mai scris un articol în care vorbeam despre trei aplicații pentru sport și fitness. Printre ele se număra și aplicația despre o care o să mai vorbesc o dată în acest articol.

Este vorba despre aplicația În formă în 30 de zile.

Titlul acestui articol este unul subiectiv. Dacă știți voi o aplicație mai bună pentru sport indoor, pentru antrenarea întregului corp și care să fie gratuită vă rog să lăsați un comentariu.

Ce o face specială? În primul rând că este pe nivele de dificultate. Poți regla/alege nivelul la care să începi…mediu, începător sau avansat. Ba mai mult decât atât, începător 1, începător 2, etc. Exercițiile pe care trebuie să le faci pentru începători 1 sunt foarte ușoare, în așa fel încât nu necesită mult timp (1-2 min). Aplicația îți oferă o gamă diversă de exerciții cu care să fii în formă. Programul este de 30 de zile. De-aia și se numește în formă în 30 de zile.

Desigur poți folosi aplicația și să repeți cura de exerciții de câte ori vrei. Ceea ce și recomand. Totul este să ai voință. Să vrei. Să dai din mâini și sau să faci acolo 2-3 genuflexiuni sau ce exerciții mai există acolo e floare la ureche pentru oricine. Dacă vrei, poți crește nivelul de dificultate. Atunci și rezultatele vor fi mai vizibile. Mușchii mai tonifiați, vei avea un corp mai armonios, mai bine-făcut, abdomen mai plat sau cu pătrățele…corp mai mișto.

Aplicația oferă programe ca: antrenarea întregului corp, sau doar antrenarea abdomenului, sau doar a brațelor, sau doar a fesierilor, etc.

Folosesc această aplicație și după cum deja va-ți obișnuit nu recomand decât ce am folosit și de care sunt mulțumit. Și ține cont că această aplicație este gratuită. Aplicația o poți descărca AICI pentru Android și AICI pentru iOS.

Eu unul nu am nimic de câștigat de pe urma acestei promovări decât poate satisfacția de a fi pus pe cineva la treabă pentru un corp mai frumos, pentru un corp mai sănătos, pentru o stare de bine mai bună. Pentru că atunci când arăți bine te simți mai bine. Dacă arăți rău, ești mai gras/ă, ai colăcei împrejurul abdomenului, etc, poți avea complexe. Și de cele mai multe ori, aceste persoane grase chiar dacă nu par, vor în sinea lor să arate mai bine. Să fie mai slăbuțe. Fie că este vorba despre o parte a corpului sau alta. Fie că este vorba despre întregul corp.

Plus că aplicația te face să te simți bine pentru că sportul și mișcarea practicate cu regularitate și cu un scop clar, precis și realist (ex. vrei să slăbești 2kg într-o lună) reduc depresia, îmbunătățesc starea de bine, te scot din depresie.

Firește că exersarea mai intensă care să dea rezultate nu este una care să-ți provoace plăcere la început. Este un efort, și ca orice efort poate fi neplăcut. Dar dacă vrei să fii în formă și să arăți bine atunci îl faci.

Am vorbit mai mult despre sport și mai puțin despre aplicație în acest articol.

Aceasta doar pentru că cred că merită această aplicație folosită și încercată de către toți sau cât mai multe persoane.

Ce aș mai putea spune despre aplicație sau rezuma?…

  • o să las câteva imagini să vedeți cum arată aplicația,
  • o să las link de download de unde o poți descărca de pe Google Play sau AppStore,
  • este gratuită,
  • oferă și exerciții și programe de antrenament ușoare, pentru toată lumea,
  • poți crește nivelul de dificultate al exercițiilor,
  • poți alege ce vrei să antrenezi la corp,
  • chiar vei fi mai în formă dacă urmezi programul pe care l-ai ales.

Downlaod “În formă în 30 de zile” pe Google Play

Download “În formă în 30 de zile” pe App Store

Este posibil ca aplicațiile de pe App Store cu cele de pe Google Play să nu fie totuna. Au însă același principiu de bază și construite pe aceleași rețete în cazul chiar dacă dezvoltatorii aplicației diferă.