Nu există cred printre voi, dragii mei cititori, persoane care să-și fi fixat un obiectiv legat de activitatea sportivă pe care o practică. Sau poate prea puțini. Asta pentru că mulți dintre voi o practicați la nivel de amator. Doar când simțiți nevoia. În special când aveți energie în exces. Pentru că așa e. Și e bine și așa.

Însă se poate și mai mult și mi-ar plăcea să știu că am atras spre cineva spre acest domeniu la un nivel mai avansat decât cel al practicării sportului în casă cu niște gantere sau alergarea de seară, fără un obiectiv clar de atins, fără un timp clar pe care trebuie să-l atingi pe o anumită distanță în metri sau Km.

Am tot vorbit despre sport și despre beneficiile sale. Am tot vorbit precum că prin sport practicat regulat se mărește nivelul hormonului fericirii, se întărește cordul, se reglează ritmul cardica elimină toxinele.

În afară de asta oricine va practica un sport va fi mai sănătos și va arăta mai bine, având tot-odată o altă stare de spirit, mai înbunătățită.

Ce te-ar determina pe tine să practici un sport nu doar așa, de dragul lui? Mă refer la un program strict, la antrenamente grele, și dacă se poate performanță la nivel de cel puțin amator, cu acte?

Poate nu este timp, sau nu-ți găsești destul timp în program. Poate nu ai o sală la care să mergi, etc. Să nu uităm totuși că cei mai mulți profesioniști ai sportului au început de pe maidan. Și să nu uităm totuși că avem valori în domeniu.

O spun asta cu drag de sport, de activitate. Atât mentală cât și fizică. Însă aici vorbim despre activitatea fizică, de mișcare. Activitatea fizică regulată va conduce în mod negreșit la o mai bună irigare a creierului cu sânge, la o mai bună oxigenare, la o mai bună gândire.

Așadar haideți să vedem ce suplimente naturale poți lua pentru a te simți energizat și pentru a-ți reface organismul după antrenamentele grele.

Și în această postare vorbesc strict despre jogging sau alergare.

#1 Glutamina reface mușchiul. Și în același timp are o acțiune benefică asupra creierului. Te va ajuta să și slăbești și să scoți un timp mai bun. O poți comanda AICI.

#1 Arginina este un alt supliment, tot de tipul aminoacid, la fel ca Glutamina, și se găsește tot subt formă de pulbere, tot la fel ca glutamina. Acesta are numeroase funcții în organism și atunci când corpul tău nu o are, sau o are în cantități mici din cauza epuizării de la antrenamente, este bine să o refaci. O poți găsi comanda online AICI.

#3 Zincul intervine și în procesul de refacere musculară, întărește imunitatea. Dacă tu ai o imnunitate scăzută, și te apucă vreo răceală, nu vei mai putea să te antrenezi. Sau  te vei retrage de la vreun concurs la care ești înscris. O simplă răceală poate da peste cap totul.

#4 Batoanele proteice. Mușchii se refac prin aportul de proteine pe care il oferi. Dacă tu nu-i oferi destul proteine sau chiar în plus pentru a se reface, pentru a crește performanța, acesta dimpotrivă, va scădea. Acest lucru se întâmplă în perioadele de stres și de epuizare totală a organizmului din punct de vedere biologic. Poate conduce la stres și înbolnăviri. De aceea este bine să-ți refaci mușchii și cu batoane proteice pe care le poți comanda AICI.

Și nu uita, cel mai important este să te hrănești și să te hidratezi suficient.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank