Ce se urmărește defapt cu acest Covid?

Se urmărește distrugerea valorilor. Se urmărește distrugerea celulei de bază a societății-familia. Se urmărește distrugerea sexualității distincte…bărbat și femeie și unisexualizarea. Vom fi doar indivizi. Un guvern mondial este cel mai probabil ceea ce va urma. Un guvern cu un singur conducător principal și restul supuși.

Interesele sunt de ordin de putere. Puterea nu mai constă demult în bani sau în forța fizică. Cine intuiește în ce constă puterea are de câștigat încă de pe acum.

Cel mai probabil va urma o luptă. O luptă decisivă în care se va vedea cine câștigă.

Omul nu mai este demult ceea ce a fost. Omul merge la vânat în Lidle și Penny și nu mai merge în pădure sau la pescuit.

Omul nu-și mai întreține sănătatea și nu-și mai face poftă de mâncare făcând treabă, săpând pământul, prășind, arând, etc. Omul merge la Gym, la sală.

Suntem trecuți de consumism. Este o luptă acum pentru putere în care poate fi oricine următorul.

Pare rupt din filme sau cărți SF ceea ce vorbesc însă este clar pentru cine poate să închipuie ce va urma că chiar asta va urma. O societate perfectă, prea perfectă, în care totul funcționează perfect, și fără sentimente. Fără tristețe, fără furie, fără certuri în familie, fără dragoste fără ură, poate doar ceva o combinație dintre acestea care ne vor ține în viață.

Buletinele biometrice nu mai sunt doar o nălucă. Vaccinul nu mai este doar o chestie despre care se vorbea ci iată că este realitate. Nu vreau să bag frica în voi și cel mai probabil tot ce se întâmplă se întâmplă înspre binele nostru, al tuturor, și pentru supraviețuirea speciei. Cu ce preț însă?

Probabil peste 200 de ani vom fi toți la fel, și toți într-un gând în același gând, făcând toți aceleași lucruri la aceeași oră și ne vom spăla cu toții cu aceeași pastă de dinți și ne vom clăti în gură cu aceeași apă. Pentru ca mai apoi să facem aceleași lucruri.

Pare ceva lipsit de logică ceea ce spun și poate cu totul imposibil. Cine poate prevedea ceea ce se va întâmpla și cine are vreun pic de viziune poate vedea că acesta este viitorul. Vor mai exista pe ici pe colo pâlcuri de rezistenă a umanității vechi. A oamenilor care vor să fie bărbați și a celor care vor să fie femei. A celor care vor să-și decoreze casa așa cum vor și nu cum le ordonă sistemul. Cine știe ce se va mai întâmpla. Nimeni nu poate știi în totalitate, nimini și absolut nimeni nu poate prevedea cum și ce va urma. Este ca un fel de ruletă sau poate mai ceva. Viitorul este aproape total imprevizibl. Este până la urmă ceea ce tot noi am vrut. Este rezultatul a ceea ce am gândit. Pentru că s-a omis împiedicare ilegalităților și maltratărilor și a obijduirii celor fără vină. Acum treaba se întinde și asupra celor liberi. Pentru că am judecat, și eu, și tu și toți pe cei care aveau nevoie de susținere și nu de pedeapsă.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank