Pentru cine nu știe plugin-urile sau modulele sunt ca niște aplicații interne, care se află sub capotă, nu sunt la vedere, și fac ca un blog să fie funcțional sau să-i facă funcționali anumiți parametrii.

Cea mai importantă actualizare ar fi că am schimbat plugin-ul de SEO, de la All in One SEO la Yoast SEO, două plugin-uri concurente, și asta cu motiv. Nu mai primeam actualizări pe primul din motive ce țin de limitele firmei de hosting.

În rest, nu am aschimbat mai nimic. Îmi place să am acolo:

Re-add text underline and justify

e un plugin care nu îngreuiază site-ul, mic, și cu care pot sublinia text-ul doar din mouse, fără codul HTML care e apropo, pentru cine nu știe <u>text subliniat</u>. E mica mea delectare, un plugin care e un moft pe care mi-l permit.

Contact Form 7

E un plugin prin care cititorii îți pot trimite mesaje de pe o pagină specifică de contact. L-am blocart pe versiunea 2.0.1, am dat dezactivare la Update-urile automate, din aceleași motive ce țin de hosting și versiunea PHP.

Ar mai fi  WP Fastest Cache

care ajută site-ul să funcționeze mai rapid și celelalte pluginuri uzuale pe care bloggeri care se ocupă cu asta le știu deja din propria lor experiență.

A…apropo, voi vă scrieți textele direct în editorul WordPress?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank