blank

Mă învârt într-o bulă în care oamenii sunt proprii lor angajați, sau cel puțin majoritatea. Atât offline cât și online. Adică într-un fel de Silicon Valley în care oamenii au afaceri proprii, sau dezvoltă afaceri proprii.

Propriul angajat, adică ceea ce mulți speră să devină vine și cu multe griji la pachet. Trebuie să ai grijă de tot, nu doar să-ți faci treaba și să încasez salariul. De la uneltele cu care lucrezi, laptopuri, telefoane mobile, abonamente pe firmă, taxe, impozite, plăți, relații cu clienții, branding dacă e cazul, etc.

Partea cea mai frumoasă este că ai libertatea de a avea o fereastră cum îi spune în învățământ, adică un timp liber oricând vrei tu. Dacă ai chef acum să ieși la o cafea în oraș sau să mergi într-un city-break, o poți face fără să dai socoteală nimănui, fără să-ți ceri voie, decât ție însuți, și firește că vei fi de acord cu tine.

O altă parte frumoasă este că nu ai limite în ceea ce privește câștigurile. Practic cu cât te implici mai mult, cu cât lucrezi mai mult și mai productiv în sens financiar și în toate sensurile legate de productivitate cu atât vei avea venituri mai mari și mai mult succes.

O altă chestie de care te poți lovi este că nu ești luat în serios, sau poți să nu fi luat în serios la început, indiferent dacă ți-ai deschis un blog, un magazin online, un vlog, sau altceva. Când spun serios mă refer chiar la serios, adică nu te confrunți cu genul acela de percepție din parte publicului de bufonerie sau amatorism.

Și dacă mai muncești și de acasă poți avea N lucruri care îți pot distrage atenția sau te poți angrena în activități casnice nefiind luat în serios de către cei dragi care îți vor timpul.

Însă una peste alta, cred că merită să fii un antreprenor, mai ales pentru cei care vor să se simtă liberi, și chiar să fie liberi când vor, să poată lăsa liniștiți munca și să iasă la un cocktail cu amicii când sunt sunați, după care să se întoarcă liniștiți să înceapă iar treaba.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank