Bogat cu adevărat înseamnă când îți permiți o cafea scumpă și dai fără regret bani pe ea, simțindu-te bine când o bei. În timpul ăsta cei așa-ziși bogați, cu mult mai înstăriți, nu ar bea cafeaua aia pentru că e prea scumpă și deși au bani nu-și permit vreodată vreun lux, neștiind să se bucure de viață.

Bogat este să-ți permiți din când în când un lux mai mare sau mai mic, să te mai și simți bine, nu doar să aduni, neștiind pentru ce, doar de dragul de a  avea cât mai mult.

Cei mai mulți bogați pe care îi știu sunt săraci pentru că nu știu să se bucure de viață și de banii lor. Au bani mulți dar nu se ating de ei, la fel ca în pilda cu talantul îngropat.

Bine, nici mână-spartă nu e bine să fii, dar din când în când, este bine să te răsfeți. Poți face asta doar tu, fără să știe familia, să-ți cumperi cea mai scumpă înghețată sau cafea și să o consumi într-ascuns. Am mai văzut persoane care fac asta. Apoi vii acasă mai cu voie bună, pentru că până la urmă și tu meriți, știind că nu muncești doar pentru voi în comun ci și pentru tine ca persoană distinctă.

Cu adevărat bogat este să-ți permiți o delicatesă și să nu-ți pară rău că ai dat bani pe ea o dată pe lună, nu să-ți permiți un Lamborghini în care te poți plimba singur și dacă vă vine sau nu să credeți să fiți unhappy, sau cu o fericire falsă.

Voi vă mai permiteți mici luxuri din când în când și să vă facă plăcere să cheltuiți bani pe ele, așa simțindu-vă bogați?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank