În cazul în care se întâmplă să ai o nevoie imediată de bani, chiar în ziua aceea, fă bani cu Coinbase. Este un website de Criptomonede de pe care poți scoate bani reali. Trebuie însă totuși să ai un card bancar.

Mai ai nevoie de asemenea de un număr de telefon, de CI, și de o adresă de email. CI îți trebuie atunci când îți faci contul.

Poți câștiga undeva la 250 de lei în criptomonede sau chiar mai mult pe care le poți transforma în bani reali și retrage pe card. Nu este deloc greu. Nu trebuie să depui efor fizic, trebuie doar să dai câteva click-uri.

Ce ai de făcut mai exact este să bifezi niște răspunsuri la întrebări. În cazul în care bifezi greșit ești anunțat că ai bifat greșit și poți relua răspunsul. Ai patru variante de răspuns pentru fiecare Quiz.

Intră pe Coinbase aici, fă-ți cont și răspunde. Și nu uita să nu scoți chiar toate criptomonedele ci să mai lași câteva în cazul în care acestea cresc la fel de mult cum a crescut Bitecoinul.

Piața criptomonedelor este în continuă creștere. Chiar dacă prețul lor nu crește exagerat de mult, el crește constant. Așa că cel mai bine este să te interesezi despre cum poți investi în criptomonede, cum le poți câștiga și cum poți profita de diverse site-uri și aplicații pentru a putea pune o pâine pe masă.

Nu trebuie să-ți dorești mult. Îți dorești cât poți câștiga. Adică nu trebuie să investești sume foarte mari de bani în cripto. Chiar și câteva monede sunt bune la început pentru a te familiariza nou noua eră. Cu era criptomonedelor.

Treptat valoarea bancnotelor o să scadă și nu vor fi decât plastic. Criptomonedele sunt pentru cei inteligenți.

BONUS

O altă aplicație interesantă despre care vreau să vă mai vorbesc este StormGain. Este o aplicație cu care poți mina criptomonede în cloud. Asta înseamnă că tu nu ai nevoie neapărat de alte aparate pentru a mina cripto ci doar telefonul tău. Ca orice lcru care își are avantaje și dezavantaje și această aplicație își are dezavantajul de a câștiga sume relativ mici de cripto. Aproxmativ 12 $ pe lună. Însă efortul pe care tu îl faci pentru a face acești bani este incredibil de mic – nu trebuie să dai decât câteva clik-uri.

Ai de activat minarea în cloud o dată la patru ore. După ce ai adunat suma de minim 10 USDT poți tranzacționa criptomonedele. Nu poți retrage suma minată decât după ce ai tranzacționat și ai ieșit cu o sumă mai mare de 30 și ceva de USDT. Îți recomand totuși să aduni măcar 20 USDT, înainte de a îcepe să tranzacționezi.

Spor la bani!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank