Când vine vorba de distanțe parcurse pe jos sau cu bicicleta, am cu ce mă lăuda. Am fost din Voroneț până la Suceava și înapoi parcurgând o distanță de peste 80 Km într-o zi cu bicicleta. Țin minte că m-am pornit dimineață pe la ora 4 și la ora 14:00 eram înapoi. Nu am luat nici măcar apă cu mine sau o pompă de bicicletă. Pur și simplu mi-am pus în gând și am pornit. Când am ajuns înapoi eram obosit vă dați seama.

În ceea ce privește mersul pe jos am mers vreo 25 Km dar nu oricum ci după o noapte într-un club departe de casă, la 25 Km, când un prieten care ne-a adus cu mașina a plecat acasă și nu a vrut să ne mai aducă și înapoi. Așa că eu și cu încă un coleg de distracție ne-am pornit ușor ușor pe jos spre casă. El dădea semne de oboseală, l-am mai motivat spunându-i că vom ajunge în curând, și ne-am văzut acasă în cele din urmă. Am parcurs 4 ore pe jos. La ora 7:00 eram acasă după ce ne pornisem pe la ora trei pe jos spre casă.

Am mai mers pe jos și altă dată și nu e singura aventură de genul. Când eram puști dacă nu prindeam autobuzul când veneam de la școală o luam pe jos spre casă vreo 5 Km din oraș din centru. Oricum ar fi mersul pe jos e sănătos, e cardio mai nou și a ajuns motiv de laudă numărul pașilor sau distanța pe care o parcurgi.

Voi mergeți pe jos mult? Cât vă aduceți aminte că ați mers pe jos cel mai mult?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank