Valoarea criptomonedelor a scăzut drastic și încă va mai scădea în opinia mea.

Nici nu știu la ce să mă mai aștept. Este clar că acestea au căpătat amploare, mă refer la preț prin anii trecuți și tare mă tem că au fost un balon de săpun sau ceva asemănător. Un săpun în apă sau subtp apă de exemplu, care se dizolvă oricum, dacă are parte de apă multă, mai ales caldă. Îl înmoaie și apoi se dizolvă până nu mai rămâne nimic.

Cam așa cred că este și cu cripto acestea, mă refer la cele minabile.

Și cred că articolul acesta ar trebui tradus și în alte limbi și dat mai departe.

Este o opinie, opinia mea.

Așa că vă dau liber să vă inspirați din acest articol sau să-l traduceți integral și fără  a pomeni sursa.

Oricum se pare că este un joc mondial pornit din china. Și mai zici că chineji sunt proști. Este doar un zvon. Sunt defapt o nație mai puternică decât multe alții și cu siguranță puterea lor nu stă în număr. Puterea lor constă în hărnicie și în inteligență. Puterea lor constă în alimentație bogată în vitamine de tot felul.

Să lăsăm asta deoparter și să revenim la oile noastre.

Noi nu am putea avea Bitcoinul nostru, al românilor? Ce ziceți nu este o idee bună?

Cum se poate inventa o criptomonedă nouă este  ușor. Însă nu toate lumea poate să o facă, pentru că ar fi foarte puțini care și-ar asuma responzsabilitatea.

Nu este o muncă ușoară să ai grijă de o companie. Este defapt un lucru mai greu decât ai putea crede. O știu pe propriam piele doarece am avut și eu câteva persoane care mi-au îndeplinit diverse sarcini. Cei mai mulți își vor banii. Însă uită că ar trebui să și facă ceva pentru ei. Să muncească.

Și acum revin iarăși la cripto și la ceea ce se petrece în politica românească.

Nu am încurajat până acum decât hoția. Poate și de asta nu s-a dezvoltat țara aceasta. Dacă cineva a furat i-am dat mai mult. Dacă cineva a făcut o faptă bună l-am pedepsit. Și mă refer aici la mine în primul rând care am fost pedepsit că am făcut armata și am fost pedepsit pewntru orice faptă bună. Și atunci cum să nu fi rău.

Nimeni oare nu mai discerne binele de rău?

Nimeni, chiar nimeni. Așadar cum ar trebui să se numească o eventuală criptomonede dacă ar fi românească – bine. Fac doar un exercițiu de imaginație acum și știu că poate nimeni nu va avea curajul și discreția de a începe acest demers. Este un lucru la care puțini s-ar înhăma pentru că ar putea da greș și ar putea știi ce va urma.

Este un lucru greu. Este aproape imposibil. Pentru că este deja o rețea. Este deja o chestie care a depășit ce era de depășit. Adică este în proces de dizolvare. Este o chestie pur logică ceea ce se întâmplă astăzi cu criptomonedele.

Încercați să înțelegeți ce înseamnă o criptomonedă.

O criptomonede este un lucru criptat. Un cod. Din ce este format codul? Din cifre…sau litere. Sau…

De ce are atâta valoare? Pentru că nimeni nu l-a putut sparge. Lumea era curioasă, într-atât de curioasă să vadă ce cod este și să spargă acel cod încât a cumpărat cu droia să vadă ce conține. Acum că misterul se dezvăluie trepatat valoare scade. Până va apărea una care va evolua, a cărui cifru va fi din ce în ce mai greu de descifrat. Pentru că va avea un sistem de apărare întru care cu atât vei încerca să-l descifrezi mai mult cu atât v-a fi mai greu de descifrat și se va complica mai tare.

Așa că faceți-vă cont pe Coinbase și alimentați-vă contul cu cel puți 100 EUR fiecare pe Coinbase AICI. Pentru că nu o să vă prindă rău. Dacă nu știți ce monede să cumpărați, întrebați-mă pe mine.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank