Am obiceiul să-mi tot bag nasul în mai multe cărți deodată a căror titlul sau importanță îmi suscită interesul. Am un abonament pe Scribd, cărți descărcate pe Kindle, PDF sau cumpărate de pe Amazon, în engleză sau română. Și…cel mai important, începe să se adune o bibliotecă la mine în casă de cărți, fizice, de hârtie.

Citesc Comportament Inadecvat – Nașterea economiei comportamentale. E o carte pentru economiști dar uite că îmi bag și eu nasul în literatura de specialitate, pentru că e voie, carte o poate cumpăra oricine.

Mi-am mai cumpărat două cărți de Dostoievski…Demonii și Adolescentul. Am terminat Company of One de Paul Jarvis iar în prezent mai am câteva pagini din cartea de care spuneam la început, scrisă de Richard H. Thaler și laureat al Premiului Nobel pentru Economie 2017.

Urmează cel mai probabil să extrag câteva idei din carte și să trag concluzii pentru voi într-un rezumat, unele idei fiind utile și interesante și pentru cititorul de rând, nu doar pentru economiști. Cartea este apărută la editura Publica. Aflii din ea tot felul de chestii de-ale economiștilor. Însă vom vedea într-un viitor rezumat cum și ce.

Voi ce citiți?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank