Poate sunt eu un pic naționalist dar noi românii suntem una dintre cele mai răbdătoare și asuprite nații din câte au existat. Prin urmare și puternici.

Partea nasoală la noi este că avem o mentalitate greșită. De la mic până la mare nu suntem uniți pentru un bine comun, și nu sunt marxist, credeți-mă, nu port nici barbă și nu port ochelari.

Mă refer aici doar la faptul că aruncăm unii cu noroi în alții gratuit, fără să ne pese, fără să fim buni și înțelegători cu cei de lângă noi.

Ar fi bine să ne schimbăm mentalitatea. Să nu mai insultăm inteligența unii altora, să nu lovim pe cel de lângă noi, nici măcar în glumă și să muncim mult, foarte mult, pentru noi înșine și pentru familie. Și dacă se poate la noi în țară și pentru noi.

Să muncim și să ne gospodărim țara și propriile gospodării cât mai bine. Să avem o disciplină. Să fim epuizați după o zi întreagă de muncă dar satisfăcuți. Să fim satisfăcuți că am făcut tot ce s-a putut într-o zi și să punem capul seara pe pernă obosiți dar împăcați.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank