Sunt multi oameni abuzati pe lumea asta. Abuzati in familie, amenintati de chiar cei care le-au dat viata, chiar cei care le-au dat viata incercand sa-i omoare…fizic. Va vine sau nu sa credeti, asa e.

Altora li se incalca dreptul la munca, nu sunt lasati sa munceasca, de catre altii care au relatii si bani. Altora nu li se dau banii, nu li se da salariul, li se interzice pana si sa bea apa, in asa fel incat, atunci cand sunt eliberati de sub „jug” isi cer voie sa bea apa. Va vine sa credeti?

Altii sunt obligati sa bea si sa manance pana le crapa stomacul (a se verifica torturile lui Stalin   ).

Iar cel care nu intervine este mai vinovat decat cel care chiar face asta.

Altii sunt batuti si tac. Au fost cazuri de abuzuri in famile tainuite zeci de ani de catre fii legati si batuti de catre tatal lor, cu chiar o bucata de fier. Acesta a tacut pana s-a umplut paharul.

Am invatat pentru BAC in timp ce televizorul mergea, in timp ce ai mei se certau si bateau si fratemiu mai mare spargea geamuri, pe un pat rapanos, nespalat, pe care si dormeam. Si l-am luat. Am luat BAC-ul in timp ce altii care au birou de nuc, liniste, laptop si net, nu-l iau.

Am luptat pentru mine.

Am luptat pentru cel care mi s-a plans mie, pentru ca pe un om care se plange trebuie sa il crezi, nu conteaza daca are haine rele si este cersetor, daca este urat la fata, daca poarta ochelari si e nespalat.

Nu conteaza nici daca este plin de bani, are Mercedes, are Lexus, are Baimach sau cum s-o fi scriind, daca poarta costum si cravata Armani sau mai scumpe, trebuie crezut si el. Pentru ca si el poate a crezut pe cineva.

Nu conteaza cine esti si ce esti, si ce faci, poti avea probleme.

De aceea e bine sa crezi, pe cel care ti se plange fie ca este bogat sau sarac. Sa nu privesti cu scarba nici pe cel bogat, nici pe cel sarac.

Sa crezi si pe cel bogat, si pe cel sarac. Sa ai mila si de cel bogat, sa ai mila si de cel sarac. Pentru ca nu stii in ce categorie sociala te poate purta viata, si atunci, cum sa mai astepti sprijin?

Am fost judecat pentru ca nu am bani, si am fost judecat pentru ca am.

Am fost judecat pe toate partile. Vorbit, discutat, analizat, comentat. Si nu e paranoia mea, pentru ca se poate verifica.

Ce caut eu sa spun cu acest articol? Titlul articolului e ce ar trebui sa faca cei abuzati?

Daca esti muncitor si nu esti platit, nu esti lasat sa muncesti, nu esti lasat sa te alimentezi cu hrana, ti se incarca dreptul la integritate fizica si psihica, lasa legile deoparte, traieste, fa cum poti sa ramai in viu. Poate fi si invers. Poate esti obligat sa mananci si sa bei apa in speranta ca-ti va crapa stomacul. (a se verifica torturile lui Stalin)

Pentru ca sunt si asa situatii in care viata iti este pusa in pericol. Altfel nu s-ar mai vorbi, nu s-ar mai discuta.

Nu poti stii niciodata spre ce te indreapta viata. Poti fii batran si plin de bani cu pozitie sociala inalta, sau poti fi sarac.

De-aia spun, nu judeca chiar daca are bani un om, chiar daca are masini si serviciu bun. Nu poti stii cate sacrificii a facut pentru a ajunge acolo.

Personal nu judec pe nimeni. Incerc pe cat pot sa nu o fac. Uneori cad in pacat si o mai fac. Sunt doar un om, si fac ce pot, cu ceea cine sunt cu ceea ce am fost si cu ceea ce am.

Cine nu greseste? Daca arunci o piatra intr-un rau care mai tarziu este scoasa de catre un paihopat pentru a omora un om, esti mai putin vinovat decat cel care chiar o face pentru a-si apara viata in fata unui talhar sau in fata altui pericol?

Daca faci pe drum o manevra cu masina care determina un accident peste 5 minute al unui om cu copii si sotie?

M-am judecat pe mine insumi mai mult decat m-au jydecat altii si decat m-a judecat vreodata un organ judecatoresc. Tu trebuie sa stii asta.

Am plans. Si nu mi-e rusine. Unii s-au bucurat sa-mi vada lacrimile. Altii si-au vazut de treaba lor.

Am plans pentru asa am simtit, ca trebuie.

Poate fi numita isterie. Putin imi pasa. M-am descarcat. Poate si tu vei plange candva, ti-ar placea sa fii judecat? Crezi ca tu nu poti ajunge intr-o situatie naspa?

Sau crezi ca nu poti ajunge intr-o situatie buna?

Lupta pentru oameni! Asta fa cand ti se incalca drepturile!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank