În mod normal nu este bine să spui ce salariu ai și câți bani faci. Lumea poate interpreta greșit, poate spune că te lauzi. În unele cazuri oamenii se laudă, în altele doar satisfac curiozități morbide.

Am observat și faptul că nu este bine să ascunzi câți bani câștigi dintr-un job, fie el bine plătit sau nu, sau dintr-o afacere, fie ea blog sau nu. La un momentdat tot se află. Și am mai observat că dacă nu ești sincer în privința venitului la un momentdat îl pierzi.

Unele persoane se pot simți deranjate dacă sunt întrebate câți bani câștigă. Acest lucru vine dintr-un complex de inferioritate. În asemenea cazuri cel întrebat crede că este întrebat doar pentru a se profita de el. Ori câștigă prea puțin și îi e rușine să divulge suma.

Eu am apreciat întotdeauna, sau mă rog, aproape întotdeauna oamenii care nu ascund adevărul și oamenii sinceri. Cunosc farmecul adevărului. Adevărul are un farmec aparte.

Așa că haideți să vă spun cam câți bani am câștigat eu cel mai mult cu blogul acesta, într-o lună de zile, făcând o medie dintre trei luni, bune.

Să calculăm așa 200 RON din Profitshare, dintre care am primit 180, pentru că impozitul se reține la sursă, momentan. 100 EUR dintr-un articol scris și vreo 360 lei dintr-o colaborare fructoasă care cred că va ține mult timp de-acum încolo.

Alte venituri din afilieri vreo 200 RON

200 RON+

490 RON

360 RON

200 RON

=1250 RON/lună

Iată un salariu minim. Și făcând chestia asta part-time. Ce-i drept muncind mult noaptea și cu stres uneori, cu vederea afectată de statul în monitor, însă se poate, dacă vrei.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank