M-am gândit să vă satisfac curiozitatea, pentru că mulți dintre voi vedeți că scriu zilnic, și nu știți de ce naiba fac asta?! Pentru că, câștig și bani, firește!

În ultimele șase luni, brut, am câștigat…8000 RON, plus minus 1%.

Acum, scăzând impozitul, mi-a rămas și mie ceva, vă dați seama. Treaba faină, dar „faină” de tot este faptul că reușesc cumva să-i cheltui pe toți, dar absolut toți. Ba îmi cumpăr bijuterii, ba haine, ba gadget-uri de care nu am nevoie, ba…ba…ba.

Singura investiție mai Ok pe care am făcut-o a fost cred să-mi plătesc hostingul în avans, pe vreo 3 ani, la fel și domeniul pe .ro. și să-mi cumpăr acest laptop.

Am băgat bani și în plugin-uri premium care cred că m-au ajutat și alea oarecum dar nu foarte mult. În acest sens deja la două le-am dat Cancel, un mare Cancel, fără regrete, că mă costau.

Aaaa…am mai plătit și contabilul, adică SOLO, o firmă de contabilitate unde îți poți deschide un PFA cu doar un click, și e foarte simplu de folosit.

Îți poți face cont pe SOLO aici și ai contabilul tău digital, îți poți deschide PFA de pe laptop prin ea, mai în orice domeniu, plus că primești și 50 RON, gratuit, dacă faci asta pe link-ul meu AICI.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.