Banii cei mai buni sunt cei pe care îi ai în portofel la tine. Când spun portofel nu spun neaparat portofelul fizic ci de care dispui imediat.

Nu există investiție mai bună decât investiția în imobiliare și terenuri. Să luăm doar ca exemplu pe celebrul Becali, om de afaceri îmbogățit de pe urma terenurilor.

Poate să vi se pară o idee proastă ideea de a contracta un credin imobiliar. În mare parte nu e. Mai ales dacă ai un job considerat sigur, un job pe care îl ai de mult timp, ideea de a face un credit imobiliar este chiar bună. Asta doar în lipsă de bani gheață.

În cazul în care ai bani gheață cel mai bine ar fi să-ți cumperi un apartament cu acei bani chiar dacă este doar o căsuța modestă sau un apartament restrâns.

Există multe posibilități de investiție însă cel mai bine îi investești în afacerea pe care o ai deja în cazul în care ai. În cazul în care nu ai o afacere poți să-ți faci una, chiar și un blog, așa cum am eu. Sau un magazin online, de ce nu. În cazul în care vrei un blog te pot ajuta contra-cost, contactează-mă la rubrica CONTACT.

O altă metodă de investiție care este mai mult o metodă de prezervare a banilor decât investiție ar fi cumpărarea de aur fizic. Poți găsi chiar și pe eMAG aur subt formă de lingouri sau monede. Unele sunt chiar la prețuri competitive.

Și ultima și nu cea din urmă metodă de a investii banii este investiția P2P. Unul dintre site-uri în care poți investi este Mintos, o platformă de investiție P2P. Dobânda pe care ți-o oferă este undeva de 8-12 la sută pentru investiții considerate ca sigure.

Toate metodele de investiții enumerate mai sus bune și le poți încerca. Însă cum am mai spus, cei mai buni bani sunt banii de la tine de subt saltea, pentru că nu poți avea încredere nici în bănci la o adică, în cazuri extreme.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank