#1 Credeam că mouse-ul meu este defect.

Mi-am cumpărat un mose de pe eMAG. Pe acesta. Este foarte bun nu face probleme.

Nu este unul foarte scump. Dimpotrivă, este unul ieftin dar bun. Din categoria produselor pe care eu le denumesc ieftine dar cele mai bune. Nu este neapărat ca un produs să fie scump pentru a fi bun. Dimpotrivă, cele mai bune lucruri sunt ieftine.

Așadar credeam că al meu mouse este stricat, la doar două zile după ce l-am cumpărat. Nu. Erau ceva probleme doar de port, de unde îl înfigeam în laptop. Așadar am schimbat portul și acum merge bine-mersi! M-am ales însă și cu o baterie în plus deoarece credeam că de la baterie este problema.

#2 Din categoria despre oameni

Am întrebat o tipă care are pantoloni să-i susțină ovarele despre ce este cartea Unfuck your self. Citisem I don’t give a fuck, scrisă de același autor. Lipsă memorie, tipa mi-a zis că despre oameni. I-am prezic că va lua BAC-ul cu trei sau sub notă de trecere dacă va răspunde așa și acolo.

#3 Ușor de zis greu de făcut

Astăzi mi-am propus să reduc rația de țigări, la 4 pe zi. Este clar că nu o să pot și nu o să vreau să renunț la țigări complet. Mi-a luat mult timp să învăț cum se fumează și cum se deschide un pachet de țigări în mod corect. Așa că de ce aș face acest lucru, de ce aș renunța. Plus că mi-a intrat la cap că fumatul are beneficii, de exemplu previne Alzenhimer. Nu multe medicamente o fac. Așa că încă știu și încă voi ști mult timp încotro merg și unde să mă întorc. Preferatele mele sunt Winston roșu.