Da, știu. Titlul e scris pentru Google. Totuși s-ar putea ca unora să le fie util acest articol. Măcar pentru distracție dacă nu pentru altceva. Și dacă mai intră și de-un pachet de cafea nu-ți strică.

Așa că hai să vedem câteva aplicații cu care poți câștiga bani, chiar și de pe un simplu telefon. Nu prea mulți, e clar, dar fără bătaie de cap.

#1 Savvy Connect

Cu această aplicație practic nu faci nimic decât îți faci cont, instalezi aplicația sau extensia după caz, și folosești browserul (Chrome, Mozilla, Safari, etc). Lucru pe care oricum îl făceai și înainte. Pentru fiecare dispozitiv înregistrat Savvy Connect îți oferă 5 dolari după treizeci de zile. Trebuie să fi folosit în fiecare zi browserul telefonului sau al laptopului. Poți avea și mai multe dispozitive înregistraste în Savvy. Iată, ai scos de-un pachet de cafea. Sau poți să-ți plătești factura la telefon. Ori poți face cu banii orice îți mai trece prin cap. La două dispozitive (ex. laptop și smartphone ai 10 euro). Fă-ți cont de Savvy aici, și descarcă aplicația sau aplicațiile de pe site-ul lor apoi urmează instrucțiunile. Nu e prea greu. Dacă nu știi cum și vrei să te ajut dă-mi un mesaj aici.

#2 Big Time Games

Se vede că am avut foarte mult timp liber așa că am găsit tot felul de prostii cu care să faci bani. Una dintre ele este doamnelor și domnilor…Big Time!!! Aplicația e simplă și nu necesită prea multe cunoștiințe. La ce se referă?

Ei bine aplicația oferă jocuri pe care să le joci. Unele drăguțe. Jucând faci puncte pe care le poți transforma în …dolărei. Aceștia îi poți retrage într-un cont. Punctele le mai poți folosi la…și aici e partea frumoasă…EXTRAGERI. Unde premiile sunt destul de mari. La momentul la care scriu acest articol premiile zilnice sunt de vreo 2000 de biștari. Ceea ce nu poți spune că e chiar de neglijat. Cu cât ai mai multe puncte, cu atât ai mai multe șanse. Baftă! Să mă anunți dacă ai câștigat! Ceea ce e prea puțin probabil să se întâmple. Însă, cine știe???…

Bagă acest cod și primești 2500 puncte gratuit: PNI7N.

#3 Mobrog

Să revenim un pic la un ton mai serios. Am tot vorbit de aplicația asta până mi s-a uscat gura. E o aplicație cu care poți câștiga bani completând sondaje de opinie. Răspunzi la diferite întrebări sau îți dai cu părerea și când se adună fabuloasa sumă de 5 euro îi poți retrage. Mai știi? Poate ți-e de folos. Dacă vrei să o încerci fă-ți cont aici.

# 4 Profitshare

Nuuu, doamne, nuuu. Ce am putut să fac!!? Să pun Profitshare la aplicații cu care poți face bani!!!… Rușine să-mi fie!!!

Hai totuși să vedem…descarci aplicația, faci cont, adaugi link-ul unui produs în convertorul de link-uri Profitshare, apoi promovezi ce ai de promovat. Produsul respectiv. Da’ te rog eu să nu pui toate bulshit-urile…că mă faci de cacao.

Hai că am scris și articolul ăsta! Te-am pupat! Pe portofel, bine-nțeles.

Update

#5 WowApp

Este o aplicație cu care poți face bani chiar dacă nu o folosești. Folosind-o câștigi și mai mult. WowApp este dezvoltată de niște români. În principiu WowApp este o aplicație tip voice-call și mesagerie, în gen WhatsUp. Partea faină e că poți folosi pucntele Wow pentru a face apeluri chiar dacă nu ai net. Sau cel puțin așa știu. Pe lângă asta poți câștiga puncte Wow vizionând video-uri sau jucând jocuri. Plus alte chestii.