Nu mă laud în această postare, doar informez că se poate. Da, se pot câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie. Am postat la sfârșitul articolului, chiar la sfârșit de tot, screen-uri cu tot ce am la momentul acesta pe PC legat de imagini cu câștiguri. Acolo sunt și datele calendaristice ale retragerilor, fă tu calculul cât și în cât timp! Și vezi dacă e benefic portofelului tău! Dacă tu crezi că e convenabil, înscrie-te și tu pe aceste site-uri. Dacă ai altceva mai bun de făcut, fă acel lucru!

Introducere

Pun răspunsul la început dacă nu vrei să te obosești să citești tot articolul: aprox. 600 EUR.

Când vine vorba de a câștiga bani online cam toți vor să o facă. Cât mai mulți și cât mai repede. Ideea e că se poate. Ceea ce te interesează prima dată este cum îi retragi, să-i ai în mână. În primul rând îți trebuie un cont de PayPal. Dacă nu ai deja unul și nu știi cum se face un cont de PayPal citește ACEST articol sau vizionează ACEST tutorial.

Odată ce ai banii în contul tău de PayPal îi poți retrage pe cardul tău bancar care poate fi și unul virtual, gen Revolut. Dacă vrei card Revolut intră AICI pe link și fă-ți un cont. În doar 5 minute ai card. De pe Revolut îi poți cheltui sau economisi sau investi pentru a câștiga mai mulți.

Ca să-i poți retrage pe cardul sau contul tău bancar trebuie să atașezi unul dintre acestea contului tău de PayPal. Nu este foarte greu. Probabil o să-ți dai seama singur în timp ce faci contul de PayPal.

În cele ce urmează o să vă prezint doar câteva printscreen-uri cu cât am câștigat eu din sondaje de opinie completate de pe laptop sau smartphone. Sunt sunt mai multe din mai multe site-uri. Mai jos însă 4 care sunt mai importante.

#1 MOBROG:

(este site-ul cu care am început)

Dovezi retrageri:

blank blank blank blank

Sunt mai multe câștiguri cumulate. Am postat doar un print.

Pentru a câștiga și tu înscrie-te acum dând click AICI. Completează sondaje până ajungi la suma de minim 5 EUR apoi îi retragi în PayPal. După aceea îi poți retrage e card sau economisi. Eu personal nu am completat toate sondajele la care am fost invitat. Tu dacă ai mai mult timp liber poți câștiga mai mult.

#2 TGM Panel

Este un site care furnizează sondaje de opinie des și poți retrage banii chiar și când ai 3 EUR.

blank

 

Pentru a câștiga și tu fă-ți cont AICI. Poți retrage chiar și 3 EUR.

#3 Daedalus Online

Este un site care are sondaje multe și bine remunerate. Este cel mai bun dintre cele 4 la care prezint dovezi. Poți să câștigi și tu făcându-ți cont pe Daedalus Online dând click AICI. De menționat că plata se face doar în contul bancar (ai nevoie de IBAN-ul tău). Și după ce ați făcut 1000 puncte (echivalentul a 10 EUR) puteți solicita retregerea sumei.

Dovezi retragere:

blank

 

#4 Surveytime

Este un site extern, câștigurile sunt de 0,50 EUR sau 1 EUR pers ondaj și intră imediat după ce ai terminat de răspuns la sondaj în contul de PayPal. Pentru asta trebuie doar să apeși pe un buton gen Retargere și să aprobi plata. Dacă vrei să câștigi bani cu Surveytime completând sondaje intră AICI.

Dovadă retrageri:

blank

#5 Ipsos I-Say

Cea mai mare sumă pe care o poți retrage este de 10 EUR prin PayPal și trebuie să ai 1239 de puncte. Aceste puncte le poți face relativ ușor. Nu trebuie decât să răspunzi cât mai repede invitațiilor de a răspunde la sondaj. În felul acesta nu riști ca atunci când tu te apuci să începi să-l completezi nr. maxim de respondenți este deja atins.

Este bine ca să ai notificările la mail activate pe telefon în așa fel încât să vezi imediat dacă ai primit mail de la I-Say. În cazul în care este de la I-Say să răspunzi imediat invitațiilor. Este posibil ca tu să nu te califici pentru anumite sondaje. Pur și simplu nu faci parte din grupul țintă.

Nu te descuraja, încearcă următorul și următorul și tot așa. Mai este bine ca să ai profilul completat, profilul de utilizator. În felul acesta cei de la I-Say vor știi ce sondaje să îți trimită pentru a te califica. Poți să-ți faci cont pe Ipsos I-Say AICI.

blank

 

Rezumat:

În total am câștigat aproximativ aproximativ 600 EUR de când m-am apucat mai serios să răspund la sondaje de opinie. Și asta relaxat, doar când erau sondaje și eram invitat pe email, câteva minute pe zi. Și ține cont că nu am răspuns la toate invitațiile, poate doar 25% din ele. Că e mult, că e puțin, nu știu, voi decideți. Voi decideți dacă vreți să vă apucați de așa ceva.

Update: AICI am scris despre 10 site-uri de sondaje de opinie și despre cum poți câștiga bani din ele.

Bonus

Banii îi poți investi în Mintos despre care am scris AICI cum se face și câștiga o dobândă de 12% pe an. Asta înseamnă că la 1000 EUR investiți vei avea 100 de EUR câștig, fără să faci nimic, doar dobândă. Vă urez muncă ușoară și la cât mai mulți bani!

 

blank

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank