Front Update2: am câștigat până acum la data de 4.08.2021 mult mai mult decât am scris în Front Update 1. Nu mă laud, doar informez că se poate. Am postat la sfârșitul articolului, chiar la sfârșit de tot, screen-uri cu tot ce am la momentul acesta pe PC legat de imagini cu câștiguri. Acolo sunt și datele calendaristice ale retragerilor, fă tu calculul cât și în cât timp! Și vezi dacă e benefic portofelului tău! Dacă tu crezi că e convenabil, înscrie-te și tu pe aceste site-uri. Dacă ai altceva mai bun de făcut, fă acel lucru!

Front Update: o să pun răspunsul la început dacă nu vrei să te obosești să citești tot articolul: aprox. 110 EUR.

Când vine vorba de a câștiga bani online cam toți vor să o facă. Cât mai mulți și cât mai repede. Idee e că se poate.

Ceea ce te interesează prima dată este cum îi retragi, să-i ai în mână. În primul rând îți trebuie un cont de PayPal. Dacă nu ai deja unul și nu știi cum se face un cont de PayPal citește ACEST articol sau vizionează ACEST tutorial.

Odată ce ai banii în contul tău de PayPal îi poți retrage pe cardul tău bancar sau în contul tău bancar. De acolo îi poți cheltui, economisi.

Ca să-i poți retrage pe cardul sau contul tău bancar trebuie să atașezi unul dintre acestea contului tău de PayPal. Nu este foarte greu. Probabil o să-ți dai seama singur în timp ce faci contul de PayPal. Voi face totuși și un tutorial despre cum să atașezi un card saun cont bancar contului de PayPal.

În cele ce urmează o să vă prezint cât am câștigat eu din sondaje de opinie completate de pe laptop sau smartphone.

#1 MOBROG:

(este site-ul cu care am început)

Câștig: 25 EUR (121 RON)

Dovezi retrageri:

Pentru a câștiga și tu înscrie-te acum dând click AICI. Completează sondaje până ajungi la suma de minim 5 EUR apoi îi retragi. Eu personal nu am completat toate sondajele la care am fost invitat. Tu dacă ai mai mult timp liber poți câștiga mai mult.

 

#2 I -Say

(este site-ul cu care am câștigat cel mai mult)

Câștig: 31 EUR (150RON)

Dovezi retrageri:

 

 

 

 

 

Pentru a câștiga și tu loghează-te cu adresa de Facebook sau fă-ți cont AICI. Trebuie să ai minim 340 de puncte pentru a-i transforma în EUR. Sondajele sunt între 50 și 200 pct/sondaj.

#3 Daedalus Online

(este un site care are sondaje multe și bine remunerate, nu-l folosesc de mult timp, am aflat de curând de el)

Câștig: 10 EUR (48 RON)

Dovezi retragere:

 

Poți să câștigi și tu făcându-ți cont pe Daedalus dând click AICI. De menționat că plata se face doar în contul bancar (ai nevoie de IBAN-ul tău). Și după ce ați făcut 1000 puncte (echivalentul a 10 EUR) puteți solicita retregerea sumei.

 

#3 JTN Panel

(este un site care are plăți foarte mari comparativ cu altele)

Câștig: 20 de EUR, dintr-un singur sondaj (95 RON)

Dovezi retragere:

Dacă vrei și tu să te înscrii în acest panou de sondaje și să primești o invitație trimite-mi un email pe adresa mea de email: contact [at] iulianm.ro cu specificația Pentru JTN. Sau trmitite-mi un mesaj pe WhatsUp (0745289999) cu adresa ta de email și specificația Pentru JTN.

 

#4 Talk Online Panel

(este un site care te răsplătește în vouchere Emag în valoare de 44 RON sau 88 RON, în funcție de cât de multe puncte ai adunat)

Câștig: 44 RON (voucher Emag)

Dovezi voucher: (l-am folosit deja)

Înscriete PE ACEST LINK CU ROȘU pe Talk Online Panel. Când vei mai face cumpărături pe Emag aplici codul pe care îl primești pe mail și îți scade din suma pe care o ai de plată valoarea voucherului. Sau, dacă voucherul acoperă valoarea produsului și transportului nu mai ai de plătit nimic.

 

#5 Surveytime

(este un site extern, câștigurile sunt ori 0,50 EUR ORI 1 EUR)

Câștig: 12 EUR (57 RON)

Dovadă retrageri:

(am făcut doar un print pentru economie de timp, cele de 1 EUR erau mai jos)

Plata intră aproape imediat la ei. Dacă vrei să câștigi bani cu Surveytime completând sondaje intră AICI.

 

#6 LifePoints

(un site cu un design frumos și sondaje atrăgătoare, ești recompensat în puncte. La 291 puncte poți opta pentru 5 EUR în PayPal)

Câștiguri: 5 EUR (24 RON)

Dovadă retragere:

Comandă, reprezintă suma de 5 EUR pe care am retras-o. Dacă vrei să-ți faci cont pe Lifepoints intră AICI.

Rezumat:

În total am câștigat aproximativ 110 EUR din sondaje de opinie de pe aceste site-uri. Și ține cont că nu am răspuns la toate invitațiile, poate doar 25% din ele. Că e mult, că e puțin, nu știu, voi decideți. Voi decideți dacă vreți să vă apucați de așa ceva.

110 EUR, 528 de RON la momentul la care scriu acesrt articol.

O parte i-am reinvestit în acest site. Vă urez muncă ușoară și la cât mai mulți bani!

Alte dovezi: