blank

Discutam cu cineva din afară despre faptul că, câștigă din criptomonede. Mă rog…cred că mai mult se ocupă cu asta decât câștigă. A fost explozia Bitcoin din anii trecuți, s-a atins vârful, apoi a început să scadă. Și de când a început scăderea tot scad. Într-adevăr, înțeleg că piața e volatilă, dar nu fac altceva decât să scadă.

Țin minte că vroiam să cumpăr un Litecoin, mi se cășunase mie pe criptomoneda asta, și costa undeva la 300 și ceva de EUR. Acum, la data la care scriu acest articol e 58 EUR, și nu aș cumpăra-o nici pentru atât. Mai ales de când Coinbase a fost declarat ilegal, dat în judecată sau ceva de genul, pentru nu știu ce practici, și în Coinbase îmi țineam eu cele câteva cripto pe care le aveam, nu mai am încredere.

Am înțeles că, cu altele ar fi altfel, însă chiar acum când scriu articolul și făceam ceva research aflu că și o platformă: FTX de care nu auzisem a dat faliment și le e din ce în ce mai greu să se mențină. S-au scurs bani mulți în cripto, au fost cel mai probabil o modalitate utramodernă de a rula bani negri, și să nu fii prins.

Cert este că piața este volatilă, cripto scad constant de când Bitcoin a început să o ia în jos, și nu merită să investești. Adică nu merită să cumperi și să te aștepți să crească, nici pe termen scurt, și nici pe termen lung. Poate e mai mult ca un fel de pariu.

Cu siguranță sunt cunoscători mai buni care știu toate curbele și diagramele alea legate de cripto care apar pe ecranul monitorului și știu să le interpreteze, însă nu trebuie să fii un expert să-ți dai seama că prețul lor în RON, scade după ce le cumperi și continuu după ce apar, că mai tot apare câte una nouă din când în când.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank