Am tot vorbit despre acest site de sondaje de opinie care îți oferă posibilitatea să câștigi bani răspunzând la sondaje de opinie. Tot ce trebuie să faci este să faci este să-ți faci cont AICI pe Daedalus și să ai un cont bancar. După ce vei acumula suma de minim 10 Euro banii îi poți retrage în contul tău bancar. Poți opta pentru retragere și când ai o sumă mai mare.

Din propria experiență îți pot spune că Daedalus plătesc cel mai bine și chiar dacă nu te califici la vreun sondaj tot primești puncte drept recompensă pentru deranj. Sumele retrase pot fi mai mici sau mai mari în funcție de câte sondaje ai completat.

De obicei se adună aproximativ echivalentul a 100 de lei pe lună mai mult sau mai puțin. Ceea ce echivalează cu 1200 de lei pe an. Ceea ce nu este o sumă de neglijat.

Plata se efectuează cam pe data de 15 a fiecărei luni și bani îți intră pe cardul tău. Așa cum am mai spus trebuie să ai un card și să introduci IBAN-ul tău acolo pe site-ul lor împreună cu codul SWIFT și numele tău. Și cred că și adresa pentru validare.

Însă când vezi acei bani că îți intră după doar o oră aproximativ de muncă parcă îți tot vine să mai completezi. Partea frumoasă este că poți contribui prin răspunderea la sondajele de opinie și la îmbunătățirea unor produse sau servicii.

Îți recomand să-ți faci cont pe Daedalus dacă nu ai deja chiar acum AICI și să nu ratezi niciun sondaj. Cum am mai spus, chiar dacă nu te califici la vreun sondaj tot primești niște puncte pentru deranj. Eu zic că merită efortul de a lucra o oră-o oră și jumătate pentru aproximativ 100 de lei pe lună.

Dacă dorești să câștigi și tu bani prin Daedalus te invit să-ți faci cont AICI. Și garantat te vei bucura de o sumă frumușică lunar dacă te ții de treabă și răspunzi la cât mai multe sondaje. Lucru care nu este foarte greu. Trebuie doar să-ți exprimi părerea.

Și nu uita ca după ce ai adunat suma de minim zece euro îi poți retrage pe cardul tău iar aceștia se vor transforma în lei conform cursului valutar la momentul respectiv. Bine-înțeles, poți aștepta până se adună o sumă mai mare și să depui atunci cerere de retragere. Totul depinde doar de tine. Baftă!