Adevărul este că, cu Ipsos I-Say poți câștiga bani frumoși. Dacă vrei să-ți faci cont pe I-Say fă-o AICI.

Cum poți câștiga bani cu acest site.

În primul rând răspunzând la sondaje de opinie. Răspunzând la sondaje de opinie acumulezi puncte care pot fi transformate mai apoi în vouchere PayPal, Emag sau Master Carduri Virtuale preplătite.

Acestea pot avea valori diferite. Cea mai mică sumă pentru retragere este de 2 EUR prin PayPal, pentru care trebuie să ai 340 de puncte I-Say. Dacă nu ai un cont de PayPal și vrei să-ți faci urmărește acest tutorial.

Cea mai mare sumă pe care o poți retrage este de 50 EUR pe un card preplătit Mastercard, pentru care trebuie să ai 8167 de puncte. Aceste puncte le poți face relativ ușor. Nu trebuie decât să răspunzi cât mai repede invitațiilor de a răspunde la sondaj. În felul acesta nu riști ca atunci când tu te apuci să începi să-l completezi nr. maxim de respondenți este deja atins.

Este bine ca să ai notificările la mail activate pe telefon în așa fel încât să vezi imediat dacă ai primit mail de la I-Say. În cazul în care este de la I-Say să răspunzi imediat invitațiilor. Este posibil ca tu să nu te califici pentru anumite sondaje. Pur și simplu nu faci parte din grupul țintă.

Nu te descuraja, încearcă următorul și următorul și tot așa. Mai este bine ca să ai profilul completat, profilul de utilizator. În felul acesta cei de la I-Say vor știi ce sondaje să îți trimită pentru a te califica.

Personal am câștigat până acum 40 EUR pe I-Say. Bani pe care i-am folosit la întreținerea acestui site și o parte i-am investit în criptomonede. Poate nu este un câștig fabulos. Dar dacă este să iei în considerare că există mai multe site-uri care te răsplătresc pentru sondaje a răspunde la sondaje de opinie, de exemplu 20. Douăzeci de site-uri care îți trimit sondaje de răspuns aproape permanent și sunt active, atunci 40 de EUR înmulțit cu 20 sunt 800 EUR. Ceea ce pentru mulți e o sumă frumușică.

Poate nu vei câștiga 800 EUR chiar într-o lună. Depinde de frecvența cu care ești invitat la sondaje. Însă și 800 EUR o dată la două luni dacă retragi, răspunzând la cât maim multe sondaje și înscriidu-te pe cât mai multe site-uri de genul, tot este o sumă. O sumă pentru care mulți spală WC-uri. Nu zic că e un lucru rușinos. Și acest lucru este o muncă. Este de apreciat oricine muncește.

În contextul pandemiei însă a câștiga un venit de acasă estew un lucru de cele mai multe ori esențial.

Unele persoane au rămas fără locuri de muncă, altele au rate. Altele se zbat să aibă ce pune pe masă la familie trăind din ce pot. Nu este chiar așa ușor. Însă dacă vrei să faci un ban în plus înscrie-te AICI pe I-Say!

Vezi și ACEST ARTICOL cu mai multe site-uri de sondaje de opinie pentru care ești răsplătit financiar dacă răspunzi la ele. S-ar putea să-ți prindă bine.